Fashion

Colanții: piesele perfecte pentru această perioadă, aprobate deja de celebrități

iulia.statie
September 7, 2020 16:03 PM

Cum pandemia a schimbat jocurile privind moda pentru toți, am început să vedem colanții într-o altă lumină, mai ales pentru faptul că majoritatea am trăit în aceste piese în lunile de izolare.

Pe aceeasi tema5 trenduri în materie de jeanși pentru această toamnă

Cum poartă celebritățile colanții

În această perioadă căutăm piese confortabile, ce pot fi îmbrăcate imediat, dar totuși, dacă sunt combinate cu obiecte vestimentare elevate, pot face parte dintr-o ținută chic. Bineînțeles, colanții sunt favoriți atunci când vorbim de exerciții fizice, dar, gândindu-ne mai bine aceștia pot fi purtați ca o piesă vedetă dintr-o ținută casual.

Colanții sunt versatili, iar celebritățile deja îi adoră. Nu, nu vorbim de a ieși îmbrăcată cu ei atunci când vine vorba de un eveniment glamuros, ci doar de a îi purta atunci când ieși la o plimbare, când vrei să faci puțin sport, sau îți dorești să îți vezi prietenele. Mai ales în weekenduri, atunci când te-ai săturat de tocuri și îmbrăcămintea pentru birou, aceștia îți vin în ajutor pentru a te simți confortabilă.

Jennifer Lopez

Jennifer este regina acestor piese, ținând cont că face sport în fiecare zi și duce un stil de viață sănătos. Aceasta este deseori surprinsă în colanți cu diferite print-uri, lumea bucurându-se de fiecare apariție a sa în care își pune în evidență silueta perfectă.

Gigi Hadid

Nu ne surprinde faptul că Gigi iubește colanții, mai ales pentru că modelele, ce sunt expuse la diferite trend-uri, piese extravagante și evenimente glamuroase, preferă look-urile casual și confortabile atunci când sunt off duty. Spre exemplu, ea prezintă cel mai ușor mod de a stiliza aceste obiecte vestimentare, cu un hanorac.

Olivia Culpo

Set-urile sunt un mare hit în acest an, iar câteva piese sport asortate nu doar că sunt perfecte pentru rutina ta zilnică privind exercițiile fizice, dar arată și bine atunci când te decizi să faci o plimbare.

Kendall Jenner

Bine, poate că nu sunt la fel de confortabili ca și cei sport, însă, colanții din piele sunt un must have în fiecare toamnă. Motivul? Sunt extrem de ușor de stilizat și arată senzual, chiar dacă tot ce ai făcut a fost să alegi un pulover oversized pentru a completa o ținută.

Rihanna

RiRi adoră ținutele casual, sau piesele casual combinate cu cele elegante, un trend pe care nu toată lumea îl poate stăpâni. Cu privire la acest look, se gândește cineva că imediat după perioada de izolare toți am avut un tricou oversized și o pereche de colanți sau pantaloni de cycling de care ne-am bucurat enorm?

Urmărește galeria foto pentru a vedea cum poartă vedetele colanții!