News

Cole Sprouse, implicat într-un scandal de infidelitate cu Kaia Gerber

iulia.statie
April 22, 2020 13:24 PM

Deși producția Riverdale a fost oprită, există multă dramă între Betty și Jughead, cel puțin, între actorii ce joacă aceste personaje.

Pe aceeasi temaMadelaine Petsch și iubitul ei, Travis Mills, s-au despărțit

Cole Sprouse, implicat într-un scandal de infidelitate cu Kaia Gerber

După cum toți știm, Cole Sprouse și Lili Reinhart sunt împreună atât în serial, cât și în viața reală. În ultima vreme, au existat multe zvonuri potrivit cărora cei doi s-a despărțit vara trecută. Existând destulă dramă în privința acestui mister, iar fanii lui Kaia Gerber au sesizat că o fotografie de-a acesteia ar fi fost făcută în casa actorului. Mai mult, în martie, Daily Mail dezvăluia o poză cu Sprouse ieșind din același vehicul ca și Gerber.

Continuând cu intriga, acesta i-a dat modelului și câteva like-uri pe social media. Pentru unii fani, toate aceste informații au dus la un scandal de infidelitate.

Cole nu a mai suportat și a rupt tăcerea, vorbind despre zvonuri pe social media. „Tolerez multe zvonuri de la oamenii ce se prefac că îmi sunt fani. Fani ce simt că au dreptul la viața mea privată. Totuși, atacul asupra prietenilor mei cu acuzații false, dezvăluirea adresei mele și transmiterea de amenințări cu moartea, toate acestea sunt semne ale nebuniei și ale fanatismului.”, a scris el.

„Când am ales să am o relație publică știam că voi avea parte de consecințe previzibile. Deși nu am vrut să îmi dezvălui părți din viața mea privată, este clar că dacă nu ofer niciun update lumea simte nevoia să își bage nasul în obiceiurile mele și stilul de viață.”, a continuat acesta.

Deși fanii se așteptau ca acesta să vorbească despre relația sa sau despre despărțire, se pare că el nu le va oferi prea curând informații.