Fashion

Colecția Emilio Pucci resort 2021: simplitatea dusă la cel mai înalt nivel

iulia.statie
July 14, 2020 14:48 PM

Emilio Pucci a avut un nou start fresh prin colecția resort 2021. Piesele au fost create de o echipă nouă, dar totul a început sezonul trecut, când LVMH a anunțat că brand-ul va trece prin mâinile a mai multor designeri, urmând un program flexibil.

Pe aceeasi temaMilano Fashion Week - prezentarea lui Emilio Pucci, fascinantă

Colecția Emilio Pucci resort 2021

Prima ce a adus în fața noastră piese fresh a fost Christelle Kocher, care, în colecția sa de toamnă, a avut câteva lucruri în comun cu abordarea pe care o avea și Marchese Pucci. Cu siguranță schimbarea designerilor pare un experiment promițător, dar, clienții au nevoie de ceva consistent și ușor de recunoscut pentru tot anul.

Casa de modă își dorește să reinterpreteze identitatea Pucci pentru zilele noastre, dar acest lucru este extrem de greu, ținând cont că industria modei trece printr-o criză, iar dorințele publicului sunt enigmatice și greu de anticipat. Aceștia își doresc un motiv autentic pentru a cumpăra, dar și sentimentul că fac parte dintr-o comunitate.

Simplitate și delicatețe, conceptele cheie ale colecției

Cu acestea în minte, noua colecție Pucci resort prezintă piese clasice reinterpretate într-un mod relaxat, fără a fi complicat, chic, unde creațiile sunt ușor de purtat și print-urile inedite sunt elementele cheie. Pare o rețetă destul de simplă, dar, de obicei, simplitatea este mai greu de obținut în modă decât tot ce este complicat.

Principiile după care se ghidează noua colecție sunt simplitatea, sensibilitatea și feminitatea. Putem observa culori delicate pastelate, materiale ușoare și piese ce pot fi incorporate oricând în ținute casual, cum ar fi acele rochii tip T-Shirt atât de iubite de Marilyn Monroe. Fluiditatea pieselor joacă și ea un rol cheie, iar creațiile sunt de un chic glamuros aparte, oferind un design cu linii curate, dar totuși, stylish.

În timp ce pandemia ne-a dat peste cap privind vestimentația, iar acum ne concentrăm pe look-uri relaxate, casa de modă vine în față și propune exact ce ne doream: o simplitate chic, în care arătăm bine, dar este ușor de obținut.