Fashion

Colecția Giambattista Valli resort 2021, un spectacol de delicatețe

iulia.statie
July 6, 2020 15:06 PM

Nu am putut avea o prezentare Giambattista Valli din cauza măsurilor de distanțare socială luate, însă, acest lucru nu înseamnă că nu ne putem bucura de noua colecție de modă.

Pe aceeasi temaCum arătau și în ce s-au îmbrăcat vedetele la primele lor premii Oscar. Galerie FOTO

Colecția Giambattista Valli resort 2021

Deși pandemia a fost distructivă pentru noi, natura a cunoscut renașterea în ultimele luni. Vremea frumoasă din primăvară și dispariția poluării a ajutat plantele să crească frumos, fără a fi deranjate, făcându-ne să ne minunăm iarăși de forța pe care o are natura, iar Giambattista Valli împărtășește acest sentiment: „Mereu am fost pasionat de grădini. Sunt destul de norocos să am balcoane mari în apartamentul meu, ce sunt pline de trandafiri, iasomii și rozmarin. A fi înconjurați de atâta frumusețe ne-a ajutat în a rămâne încrezători. Energia naturii este puternică, este oxigen pentru creativitate.”

Designerul a sărbătorit dragostea pe care o are pentru natură în noua colecție resort, ce a fost creată acasă în timpul pandemiei. Flori delicate pun în evidență rochiile feminine, iar materialele sunt ușoare, folosindu-se dantelă sau șifon.

„Ador să păstrez amintiri din grădinile pe care le-am vizitat, cum ar fi grădinile din Positano, iar cea mai incredibilă pe care am văzut-o este în Jaisalmer. Am călătorit doar în mintea noastră în timpul pandemiei.”, a povestit el pentru publicația Vogue. Designerul a ales să se izoleze în Paris, unde a petrecut timpul alături de partenerul său și de copilul lor în vârstă de șapte ani.

La fel ca mulți alții ce lucrează în industria modei, acesta s-a gândit mult la cum se va schimba totul. În colecția sa, el și-a păstrat rochiile feminine și delicate, ce i-au devenit semnătură, dar a adăugat și obiecte din denim, pantaloni cu talie înaltă și bluze.

„Moda trebuie să ne facă să visăm.”, a continuat acesta. Colecția lui Giambattista este cu adevărat un vis, fără a ne surprinde faptul că el pune accent pe delicatețe, sensibilitate și feminitate.

Urmărește galeria foto pentru a vedea câteva creații din colecția Giambattista Valli resort 2021!