Fashion

Colecția Miu Miu Primăvară-Vară 2019! Care sunt tendinţele actuale

ioana pana
March 26, 2019 14:06 PM

Sora mai mică a binecunoscutei și prestigioasei Prada a reușit și sezonul acesta să uimească printr-o colecție care înglobează atât tendințele actuale, cât și piesele cheie, semnături ale casei.

Vedetele Miu Miu SS19 au fost fără doar și poate appliqué-urile florale și nodurile. Din materiale satinate, lucioase, acestea s-au găsit aproape în fiecare look la brâu sau pe piept.

Colecția Miu Miu Primăvară-Vară 2019! Care sunt tendinţele actuale

Iar dacă tot e vorba de accesorizare, e musai de menționat că fiecare ținută a fost complementată de cristale, perle și perle inserate cu cristale. Da, știm, extravaganța la ea acasă. Dar acesta este șarmul Miucciei Prada.

În materie de texturi, într-o fuziune a dichisului cu punk-rock-ul, putem vorbi despre satin, nylon, piele lucioasă, piele de crocodil, tulle și tulle cu cristale.

Femeia Miu Miu este, sezonul acesta, ceva mai “doamnă” decât ne obișnuisem. Fustele mini au fost înlocuite, însă nu în totalitate, cu cele midi, cu deux-pièces-uri mature, însă cu un aer fresh. Și bineînțeles că nu putem vorbi de Miu Miu fără să menționăm clasicii balerini, care s-au găsit într-o vastă varietate de culori și materiale.

Trăgând linie, se poate spune că Miu Miu este o Prada mai tânără și mai îndrăzneață. Născute din aceeași viziune, cele două case au fost, sunt și vor rămâne niște piloni pentru întreaga industrie a modei.

 

View this post on Instagram

 

@Alicesadventures perfectly captured the calm before the storm. @iamsabaah #behindthescenes at the #MiuMiuSS19 Fashion Show, October 2018.

A post shared by Miu Miu (@miumiu) on