Fashion

Colecția Moschino resort 2021, o explozie de culoare

iulia.statie
July 6, 2020 13:50 PM

Stilul inconfundabil al lui Jeremy Scott își pune din nou amprenta asupra colecției Moschino, având în față o explozie de culori și materiale.

Pe aceeasi temaCele două românce care au defilat pe podiumurile de la Săptămâna Modei

Colecția Moschino resort 2021

Stilul jucăuș consacrat al casei de modă este ușor de recunoscut, iar de data aceasta, directorul creativ s-a jucat atât cu piese elegante, transformate total prin culori vii și piese sport, făcându-ne să ne amintim puțin de moda anilor 2000, atunci când crop top-urile erau un must have, iar perechile de pantaloni cu talie joasă nu lipseau din garderobă.

Colecțiile Moschino impresionează de fiecare dată prin lux, culoare și excentrism, aducând în fața noastră culori vii și o multitudine de texturi. Orice creație pe care Jeremy Scott o concepe este un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, iar de data aceasta, starul colecției a fost print-ul cu buline, un trend major.

De asemenea, incorporate au fost și piesele din piele, ce au cunoscut un adevărat succes începând cu acest an, dezvăluind ținute pline de forță și cu un aer de senzualitate desăvârșit. O altă vedetă a colecției resort 2021 a fost și biker bag, geanta iconică Moschino ce a fost un adevărat hit încă de când a apărut, de data aceasta primind și propriul print pe creații.

Din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, Moschino nu a putut realiza un show cu public. „În acest timp încerc să îmi găsesc calea în jurul acestor obstacole, să găsesc creativitatea și pozitivitatea și încerc să mă păstrez optimist.”, a explicat Scott.

Această colecție Moschino îi descrie pe deplin sentimentele, așa cum fiecare colecție pe care el a conceput-o a făcut. Printre print-ul cu buline, steagul italian, emoticoane, mai există și un slogan ‚Nu vorbesc italiana, dar vorbesc Moschino’, ce a fost un slogan de debut încă de când Scott a început să lucreze la acest brand. Ce a demonstrat prin această colecție? Voie bună & things are getting better.

Urmărește galeria foto pentru a vedea câteva ținute din colecție!