Fashion

Colecția Prada Resort 2020 - Simplitate, eleganță și modernism

irina.letitia
May 8, 2019 10:10 AM

Colecțiile Prada fac parte din acele momente pe care le așteptăm cu toții cu nerăbdare! Colecția Prada Resort 2020 a fost prezentată săptămâna trecută, la New York, la The Piano Factory, sediul brandului italienesc. Designerul Miuccia Prada a imaginat 40 de ținute, destinate sezonului estival 2020, iar pe podium au defilat unele dintre cele mai bine apreciate modele ale momentului, Kaia Geber și Gigi Hadid.

Colecția Prada Resort 2020 – Simplitate, eleganță și modernism

Intr-o mare de excentricitate, colecția Prada resort 2020 beneficiază de o simplitate atipică, specifică Miucciei Prada. Spunem atipică pentru că avem parte de o suprapunere de texturi, de imprimeuri, de culori, ce la o primă vedere s-ar putea traduce ca abundență. Privind însă mai îndeaproape, observăm că totul este într-un echilibru perfect. Materialul preferat al acestei colecții, bumbacul, îmbracă discret diferite forme, de la rochii cămașă, la bluze exagerat de lungi și costume, sacouri supradimensionate, atenuând orice urmă de abundență dată de suprapunerea de motive.

Lecția oferită de Miuccia? Nu trebuie să ne ferim de culori și imprimeuri, atât timp cât nimerim exact acea doză care creează echilibrul final al ținutei.

Așadar, femeia imaginată în colecția resort pentru anul viitor este aceeași care inspiră casa Prada sezon după sezon: modernă, stilată, intelectuală, cu un simț estetic ce nu dorește să epateze, dar în același timp, capabil de un ”fashion statement”.

Citește și: Chanel Cruise 2020 – Prima colecţie semnată Virginie Viard

Liniile hainelor sunt simple, curate, deloc pretențioase. Toate ținutele prezentate sunt ușor de purtat, versatile. Despre colecție, designerul Miuccia Prada a declarat: “Este vorba despre simplitate, ca protest împotriva a orice este prea mult.” O îmbinare a feminității cu elemente masculine, potențată de încălțămintea sport aleasă, teniși tip gheată, purtați cu ciorapi groși.

Urmărește întreaga colecție Prada Resort 2020 în Galeria Foto!