Fashion

Colecția Roberto Cavalli resort 2021: piese cool, îndrăznețe și senzuale

iulia.statie
August 5, 2020 17:02 PM

Cum pandemia ne-a forțat să stăm în case și să renunțăm la evenimentele noastre, industria modei și-a găsit un nou curs. Bineînțeles, fără prezentările de modă, designerii au trebuit să reinventeze brand-urile și să aducă soluții cât mai creative pentru a ne bucura în continuare de piesele noi.

Pe aceeasi temaBurberry resort 2021: confort și putere

Roberto Cavalli resort 2021

Roberto Cavalli a trecut prin multe dificultăți în 2019, acest lucru este clar. Brand-ul a fost cumpărat de un investitor arab după ce compania și-a declarat falimentul în Statele Unite și în Italia. În același an, casa de modă închidea ușile magazinelor din Statele Unite. Imediat după, directorul creativ, Paul Surridge, își dădea demisia după doi ani în care ocupase acest post.

Totuși, brand-ul s-a încăpățânat să dispară, un lucru ce ar trebui să ne bucure. Acum, la fel ca și alte case de modă, Roberto Cavalli a dezvăluit colecția resort pentru 2021, iar aceasta este plină de senzualitatea pe care o cunoșteam înainte.

Nu a fost, totuși, făcută o schimbare majoră în design-uri, amintindu-ne puțin de colecția resort 2020, însă, acum cu un touch edgy, ducând colecția într-un stil glam rock. Observăm o anumită simplitate ce ne bucură, anume faptul că ținutele sunt cool, aerisite, iar piesele combinate sunt unele simple, cu câte un animal print ce se întrezărește.

Ce aduce Roberto Cavalli pentru colecția resort 2021? Semnătura casei nu lipsește, senzualitatea fiind exprimată prin animal print și piese cu un decolteu amplu și rochii mini, ținute rock, prin suprapunerea pieselor din piele, relaxare, prin print-uri perfecte pentru vacanță și set-uri completate cu detalii vintage. Mai putem vedea o influență boho chic prin creații cu franjuri, dar și o eleganță aparte, oferind rafinament prin ținutele elegante și sacouri cu design curat, ce ne dau acel gând că omul ce va alege să le poarte este unul ocupat.

Nu lipsește, bineînțeles, fluiditatea pe care am tot văzut-o la casa de modă, poate de data aceasta, într-un fel mult prea relaxat, dar pandemia a schimbat oricum tot ce purtam înainte.