Fashion

Colecția Saint Laurent pre-fall 2020: schimbare prin culoare

iulia.statie
July 13, 2020 15:42 PM

Oricine a văzut show-ul lui Anthony Vaccarello pentru iarnă 2020 a fost surprins să vadă atâtea nuanțe de culori la prezentarea de modă. Aceasta a fost una neobișnuită pentru directorul creativ de la Saint Laurent, pentru că el s-a jucat cu ținutele senzuale și romantice all black în atâtea sezoane, așa că paleta de albastru electric, mov și roșu a fost una surprinzătoare pentru oricine a urmărit design-urile sale luxoase până acum.

Pe aceeasi temaAgrafele de păr de 700$, trendul costisitor al acestui sezon

Colecția Saint Laurent pre-fall 2020

Pentru colecția pre-fall 2020 Saint Laurent, acesta a mers mai departe cu noua pasiune pentru culoare: „Am început să ador să mă joc cu nuanțele pentru toamnă. Mereu am crezut că nuanțele colorate nu sunt ceva ce mi s-ar potrivi…dar în timp am ajuns să spun că ador să combin culori ce nu ar merge împreună, la fel ca în pictură.”

Totuși, deși conceptul s-a schimbat puțin în această colecție, designerul tot a prezentat câteva piese iconice ce ar putea să ofere o pată de culoare într-o ținută, rămânând în același timp fidel propriilor concepții privind look-urile all black.

Anthony Vaccarello, colecții pline de senzualitate

Nuanțele folosite de Anthony sunt unele romantice, ce te invită în atmosfera de toamnă, cum ar fi roșu, galben muștar și verde, iar piesele create sunt de un lux fin. Vaccarello nu le-a folosit ca inspirație pe Betty Catroux sau Loulou de la Falaise, ci pe Jane Fonda, actriță, activistă, icon. „Ea este mereu relevantă, pentru tot ce a făcut în anii ’70, dar și pentru ce face acum. Ea niciodată nu se teme să susțină lucrurile în care crede.”, a explicat acesta pentru Vogue.

Vaccarello duce conceptul de senzualitate extrem de departe, urmărind piesele clasice și oferind twist-uri fanteziste, cu un sex appeal aparte, un lux puternic, dar în același timp, concentrat pe piese ce au făcut ravagii și au fost extrem de mediatizate, cum ar fi pantalonii extrem de scurți, din piele, una adevărat hit vintage, rochiile transparente fără nimic pe sub, cizmele înalte combinate cu rochii mini.

Pe lângă toate acestea, el pune în valoare costumul clasic, dar și o sensibilitate asumată, combinată cu senzualitatea, prin rochii mini, din dantelă, dar și o altă vedetă a multor sezoane, animal print-ul.