Fashion

Colecția Saint Laurent resort 2021 a fost dezvăluită

iulia.statie
January 19, 2021 15:36 PM

Înainte ca pandemia să ne lovească, Anthony Vacarello și-a pus în valoare rolul pe care îl are la Saint Laurent prin a crea haine ultra sexy, făcute pentru femei ce sunt pe fugă, piese cu un plus de rafinament, ce puneau în valoare anumite tendințe în timp ce păstrau o simplitate răvășitoare.

Pe aceeasi temaActorul Remi Malek, imaginea noii campanii Saint Laurent

Saint Laurent: resort 2021

Apoi, totul s-a schimbat, iar zbuciumul din industria modei și-a pus amprenta asupra tuturor brand-urilor de lux. Apetitul unor persoane pentru costume cambrate și haine în care nu se poate respira a scăzut, iar rochiile strâmte au fost înlocuite cu piese sport și creații din materiale ușoare, fluide, căci viața noastră s-a mutat în mediul online pentru câteva luni, așa că Vacarello s-a conformat.

Designerul, ce încalcă regulile deseori, și-a folosit creativitatea pentru a da naștere unui alt concept în colecția sa pentru primăvară/vară 2021, iar acum a decis să meargă pe aceeași idee, una de simplitate complicată.

Prezentarea de modă pentru primăvară/vară era plasată în deșer, aducându-i un tribut faimosului Yves Saint Laurent, ce s-a născut în Algeria și a petrecut o mare parte din viață în desertul Sahara. Avem o continuitate în aceeași linie cu piesele de pe atunci și în colecția resort 2021, căci Vacarello a fost inspirat de hainele ușoare, confortabile.

Putem observa și anumite creații ce au ca inspirație tendințele din anii 1960, dar și din anii 1990, pe care le-am tot văzut în ultima vreme revenind în trend-uri. Spre exemplu, rochia furou a fost un must have în ultimele luni, integrată atât în ținutele de vară, cât și în cele pentru sezonul răcoros, iar jacheta de piele tip cămașă este un hit uriaș reîntors.

De asemenea, există în colecție și lenjerie senzuală și alte piese din materiale fluide, cu un iz vintage, executate la perfecție, redând puțin din aerul plin de glamour afișat fără efort la Hollywood în perioade glorioase, amintind și de garderoba lui Kate Moss din perioada nouăzecistă. Nici că ar putea să fie această colecție mai actuală ca acum, când mediul digital ne-a acaparat viața de zi cu zi, axându-ne pe pantaloni scurți și blazere oversized.