Fashion

Colecția Versace Primăvară/Vară 2019 - O explozie de culoare pentru noul sezon!

irina.letitia
March 26, 2019 20:00 PM

Un show Versace este mereu o surpriză, brandul italian având o predispoziție pentru momente inedite, iar prezentarea colecției de primăvară/vară 2019 a adus-o în prim plan pe Shalom Harlow. Dacă acest nume nu îți spune foarte multe, Shalom este unul dintre cele mai cunoscute manechine ale anilor 90, o decadă emblematică pentru brandul italian. Frumoasa canadiancă s-a bucurat de un real succes în anii 90, fiind cunoscută aparițiile sale spectaculoase pe podiumurile Versace.

Pentru noua colecție, Donatella Versace și directorul său de casting, Piergiorgio Del Moro, au ales să aducă o parte din aerul nouăzecist în prezent, atât sub forma hainelor, cât și a unor figuri emblematice. Astfel, cei doi au ales o serie de modele reprezentative pentru diferitele epoci, inclusiv cele mai în vogă figuri ale momentului, Bella și Gigi Hadid sau Irina Shayk.

După ultimele colecții Versace, un amalgam de embleme și simboluri specifice casei sub forma unui tribut adus fostului designer, Giani Versace, colecția de față pare mult mai potolită.  Doza de sex-appeal este mult mai discretă, deși nu lipsesc nici de aici rochiile mini din piele. Rochiile cu imprimeuri florale, fluide, feminine, sunt completate de ținute adolescentine, din denim pictat multicolor sau de outfit-uri cu influențe masculine.

De remarcat este și faptul că pantofii sport și-au făcut simțită prezența în show-ul Versace pentru sezonul actual. O noutate pentru un brand al cărui simbol sunt tocurile amețitoare și provocatoare. Iată însă că o rochie sexy poate fi la fel de bine purtată și cu o pereche de sneakerși, într-o notă mai young și cool!

Urmărește întreaga colecție în Galeria foto!