Fashion

Victoria Beckham resort 2021: rafinament și simplitate

iulia.statie
July 21, 2020 15:43 PM

Cum magazinele, cafenelele și restaurantele încep să se deschidă, Victoria Beckham începe să aibă o pasiune pentru a vedea viața în culori și să aibă multă inspirație pentru marea ei dragoste, moda. Ba chiar, aceasta se gândește deja la ce va purta de Crăciun.

Pe aceeasi temaVictoria Beckham a făcut senzație într-o rochie pastel, semi-transparentă

Victoria Beckham resort 2021

„Am spus echipei mele, dacă toată lumea a purtat luni de zile colanți, ce o să poarte de Crăciun?”, a spus aceasta. Cum tuturor ne-a lipsit creativitatea atunci când vine vorba de stilul vestimentar și ne dorim să riscăm, probabil toți o să ne întoarcem la glitter, suprapuneri și set-uri croșetate.

Colecția este mult mai mică față de celelalte, pentru că, așa cum a dezvăluit vedeta, toată lumea a lucrat de acasă. Atelierul ei din Londra s-a redeschis în sfârșit, iar după cum relatează Victoria, există o energie pozitivă acolo: „Suntem norocoși să ne avem unii pe alții. Iubesc ce fac, iar acest lucru mă face să îmi amintesc cât de mult mă bucuram când făceam totul la un nivel mai mic.”

Așa cum ne-a obișnuit, atunci când zicem Victoria Beckham ne gândim imediat la piese rafinate, elegante și un bun gust aparte, așa că noua ei colecție a fost plină de sacouri, combinații cu jeans și cămăși, rochii romantice, cu mici detalii senzuale.

Pe lângă combinațiile pe care le-a făcut, interesant este și faptul că Victoria s-a simțit extrem de atrasă de culori puternice pentru această colecție. Totuși, deși ar adora să își prezinte piesele într-o prezentare de modă, aceasta spune că un show iese din discuție: „Mi-a plăcut să vorbesc despre colecție și oamenii să poată să o vadă. Ador să fac o prezentare mare, este cel mai bun mod în a privi moda. Dar un show mare în septembrie nu este o optiune pentru noi.”

Un lucru este sigur: Victoria Beckham creează piese pentru femeile ocupate, iar acest lucru se simte și acum în fiecare creație pe care o propune.