Fashion

Colecțiile RTW FW 21/22: Fendi, Carolina Herrera și Roberto Cavalli

iulia.statie
February 25, 2021 16:21 PM

Așa cum ne-au obișnuit, casele de modă sunt pline de surprize, iar colecțiile dezvăluite recent continuă să pună în evidență faptul că industria modei s-a obișnuit cu schimbările din ultimele luni și merge mai departe.

Pe aceeasi temaCei mai cool sneakerși ai momentului, propuși de brandurile tale preferate!

Acestea fiind spuse, brand-urile de lux au propus creații interesante, ce se axează atât pe consumatorii loiali, cât și pe un public cât mai nou, fără a rămâne pe loc. Iată colecțiile Fendi, Carolina Herrera și Roberto Cavalli:

Fendi

După ce Kim Jones a preluat cârma brand-ului Fendi, acesta nu a promis că va înțelege fiecare creație sau că va defini anumite elemente. În loc de a face tot ce am menționat mai sus, designerul s-a axat pe anumite haine ce au propulsat casa de modă, prezentând totul în nuanțe ce au fost preferate timp de ani de zile. Este evident că Fendi mizează pe geometrie, dar, de data aceasta, avem și materiale fluide, ce îmbracă perfect trupul, pentru a oferi un simț estetic rafinat.

Carolina Herrera

Brand-ul Carolina Herrera împlinește 40 de ani de când și-a prezentat prima colecție în 1981 la Metropolitan Club. Wes Gordon, ce se ocupă de casa de modă din 2018, a spus că va crea piese ce seamănă cu hainele abordate de Herrera pe atunci. Paradoxal, tușa lui Gordon se simte din plin, prezentând un confort dus la un alt nivel, alături de o doză puternică de glamour pentru o nouă generație de clienți. Print-urile colorate se disting, iar inimile se pare că au fost preferate de brand pentru această colecție.

Roberto Cavalli

Faugsto Puglisi își numea în trecut tehnica de a crea ca fiind între Carolina Herrera și Axl Rose. Deși această combinație fatală este puțin probabilă, se pare că designerul a reușit să o propună. Acesta, ce a pus accentul pe doza de glamour pe care o foloseau atât Cavalli, cât și Gianni Versace, vine cu decupaje fanteziste, linii senzuale, materiale ce pun în evidență silueta, făcute pentru femei ce își doresc să cucerească lumea. Piesele lasă la vedere multă piele, în timp ce animal print-ul este nelipsit, amintind puțin de un aer vintage.