News

Colin Firth divorţează după 22 de ani de căsnicie! Motivele separării de Livia Giuggioli

andreea voicu
December 14, 2019 16:50 PM

Divorț neașteptat la Hollywood! Actorul britanic Colin Firth şi soţia lui, regizoarea italiană Livia Giuggioli, au decis să se despartă după 22 de ani de căsnicie.

Pe aceeasi temaActorul Idris Elba și Sabrina Dhowre s-au căsătorit în Maroc

Colin Firth divorţează după 22 de ani de căsnicie!

În 2015, soția lui Colin Firth a avut o relație extraconjugală. Abia în 2018 a recunoscut că și-a înșelat partenerul cu un prieten din copilărie.

‘Colin şi Livia Firth s-au despărţit.Vor rămâne prieteni apropiaţi şi uniţi în iubirea pentru copiii lor. Roagă să le fie respectată viaţa privată. Nu vor face alte comentarii pe acest subiect’, se arată într-un comunicat comun dat publicității, scrie presa internațională.

La vremea respectivă, Livia Giuggioli a avut o aventură cu Mario Brancaccia. Se pare că bărbatul făcuse o obsesie pentru aceasta și o urmărea. În plus, Livia obținuse un ordin de protecție împotriva amantului său și încerca să își salveze căsnicia.

Mai mult de atât, Mario Brancaccia i-a povestit totul soțului Liviei, Colin Firth, într-un mail.

‘În email erau detalii intime despre relaţia dintre Mario şi Livia. Era menit să îl umilească pe Colin şi să îl rănească. A vrut să se asigure că orice eforturi făcute de Colin şi Livia de a repara mariajul vor eşua’, a declarat o sursă apropiată lui Firth, conform mirror.co.uk.

Deși aflase că partenera lui l-a înșelat, actorul i-a mai dat o șansă și declara că sunt din nou împreună, în 2018. Din păcate, mariajul lor nu a mai rezistat și și-au spus adio.

Colin şi Livia Firth au împreună doi băieți, Matteo şi Luca.