Fashion

COMME des GARÇONS, colaborare cu Honey Dijon pentru lansarea unui nou brand

nicoleta.ispasescu
May 16, 2019 17:50 PM

Honey Dijon este cel mai nou dj și producător care intră în lumea modei și, potrivit WWD, a semnat recent o colaborare cu COMME des GARÇONS, pentru a lansa un nou brand.

În urma anunțului, Honey Dijon și-a exprimat aprecierea față de brandul COMME des GARÇONS, printr-o postare  pe Instagram: „Ca femeie trans de culoare, nu mi-am imaginat niciodată că acest lucru ar putea fi posibil. Mulțumesc @adrianjoffe @ comedesgarcons pentru că mi-ați permis să îmi prezint cultura, comunitatea și iubirea pentru muzica house. Mă simt cu adevărat onorată”.

Conform publicației WWD, Honey Dijon și Adrian Joffe, președintele COMME des GARÇONS International și directorul executiv al Dover Street Market, „lucrează la realizarea unui brand comun, numit Honey F-ing Dijon„. 

Colecția inaugurală, compusă din pungi DJ și tricouri, urmează să apară în această vară sau la începutul toamnei.

Ce trebuie să știi despre Honey Dijon

Honey Dijon este de ceva vreme apreciată în lumea modei. A mixat în trecut la o serie de evenimente importante și pentru branduri mari, cum ar fi Burberry, Dior și mulți alții.

Născută în Chicago, Honey este Dj încă de când era copil.

„Părinții mei au fost destul de tineri atunci când m-au conceput. Cântam muzică la petrecerile lor, înainte să merg la culcare. Sunt entuziasmată să împart muzica mea cu oamenii”.

Dj-ii par să se orienteze ușor-ușor în industria modei. Exemple pertinente în acest sens sunt și Peggy Gou și Virgil Abloh, designerul Off-White.