News

Confesiuni de la malul Mării Negre: De ce s-a retras Iuliana Luciu din televiziune?

Irina Pana
April 29, 2018 11:00 AM

Confesiuni de la malul Mării Negre: De ce s-a retras Iuliana Luciu din televiziune? Sora Nicoletei Luciu, Iuliana, a decis să-și petreacă și ea minivacanța de 1 mai – ca mulți alții –  în stațiunea cu cele mai mari pretenții de pe litoralul românesc.

Pe aceeasi temaCe și-a pus Ilinca Vandici în geanta Chanel pentru 1 mai? „Diamante și...nebunii”

Mamaia! Locul în care vedetele, și nu numai, se adună an de an pentru a marca începutul sezonului estival

După ce s-a retras din televiziune, Iuliana este tot mai discretă, iar prezența ei la evenimentele mondene este aproape inexistentă. Dar, ce o aduce pe fosta asistentă Tv în cea mai populară stațiune? „Am venit să mă distrez puțin. Nu prea ies. Mai mult călătoresc.”

Întrebată despre ce ocupație are acum, Iuliana nu a dat foarte multe detalii, răspunsul său fiind unul ambiguu: „Acum mă ocup foarte mult de Facebook, Instagram. Social media (…)”

Ne-am gândit că poate a fost prinsă și ea în valul de influenceri, care activează pe noile medii. Însă, Iuliana mărturisește că: „Nu vreau să fiu un influencer. Doar că, mă ocup mai mult de Facebook-ul și Instagram-ul meu.”

A decis că este foarte important să mențină o legătură strânsă cu prietenii săi virtuali. De aceea, declară că își petrece majoritatea timpului în acest mediu. „Tot timpul intru și îmi verific conturile (…).  Nu sunt fashion-icon. Nu sunt absolut nimic (…) Nu sunt influencer și nici blogger. Pun poze și filmulețe de pe unde merg. Îmi place să-mi țin prietenii virtuali la curent.”

Reporterul Verdict.ro, curios din fire, a întrebat-o pe Iuliana „De ce a luat decizia de a se retrage din televiziune?, iar aceasta i-a mărturisit: „(…) M-am gândit că am nevoie de o schimbare, de mai mult timp pentru mine și pentru călătoriile pe care vreau să le fac. Cam atât.”

Bonus, am mai aflat și ce poartă Iuliana Luciu în poșetă! „Telefonul nu-mi intră, că e prea mare. Am banii, cardul și cam atât.”

Urmărește video-ul integral pentru a vedea declarațiile complete ale Iulianei Luciu!