News

Connect-R, mesaj emoționant pentru Misha, fosta lui soție

iulia.statie
March 9, 2021 12:25 PM

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar vestea că aceștia au decis să își spună adio a venit ca un șoc pentru fani. Totuși, de dragul micuței lor, aceștia au rămas în relații extrem de bune.

Pe aceeasi temaÎn ce relaţie au rămas Misha şi Connect-R după divorţ

Ce mesaj i-a transmis Connect-R fostei partenere, Misha

Connect-R și Misha au împreună o minunată fetiță, pe nume Maya, ce a împlinit 7 ani. Cei doi o cresc împreună și petrec momente minunate cu micuța, demonstrând că au o relație de prietenie extrem de bună. Pentru că ieri a fost 8 martie, iar starurile au sărbătorit în modul lor, cântărețul s-a decis să îi transmită un mesaj emoționant fostei partenere.

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine.”, a scris artistul pe Instagram.

„Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase!”, a continuat acesta.

„Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru.”, a adăugat el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

Ce a spus Connect-R despre divorțul de Misha

Misha și Connect-R se căsătoreau civil pe 24 iulie 2013, iar în septembrie 2014 ei își uneau destinele la biserică, nașii lor fiind Raluca Pastramă și Pepe. Pe data de 25 ianuarie 2014, venea pe lume fiica celor doi, Maya, ce îi bucură în fiecare zi.

Din păcate, relația dintre Connect-R și Misha nu a avut succes, iar în august 2018, artistul dezvăluia că el și vedeta au divorțat în secret în 2016. “Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț. 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat.”, scria el pe atunci.