News

Codin Maticiuc, lansează o carte nouă: „Este un roman total diferit de cel pe care l-am scos înainte”

nicoleta.ispasescu
May 22, 2018 16:09 PM

Ajuns pe fugă la ultimul eveniment monden, Codin Maticiuc nu s-a ferit de întrebările noastre și ne-a vorbit despre ce se mai întâmplă în viața lui. Desigur, în aceeași manieră umoristică cu care ne-a obișnuit deja.

Codin nu pune atât de mult preț pe haine și, deși noi îl vedem mai tot timpul la patru ace, el ne-a mărturisit că lucrurile nu sunt nicidecum așa cum par și că în general își alege ținutele spotan și pe grabă: „Habar n-am. Jur. Am luat ceva pe mine în grabă, că mă duc la fotbal de aici. Am un tricou simplu, dar e de la T-shirt Factory și am niște blugi, niște Nike-uri și un sacou luat în grabă. Adică…eu sunt sport. Sunt convins că sunt de c***t, îmi cer scuze față de spectatorii, telespectatorii de la Verdict.ro…”

De când și-a deschis magazinul online, alături de câțiva prieteni de-ai lui, tot din lumea mondenă, cum sunt Delia, Speak, Flick, Otravă etc., s-a creat o întreagă isterie cu tricourile, mai ales că sunt inspirate chiar din viața de oraș, pe care Codin o cunoaște cu siguranță foarte bine: „Eu trăind în oraș și în viața asta de noapte…sunt tot felul de vorbe de duh și le mai adaptăm. E multă inspirație în „folclorul” ăsta nocturn, ăsta de oraș, știi…Eu mă inspir mult de acolo, dar nu sunt singurul creator de content de la T-shirt Factory, are și Delia tricouri cool, și Otravă și Flick și Speak acum are niște super tricouri. Dar, mă rog, și ale mele se vând bine”.

Codin Maticiuc lucrează la lansarea unei noi cărți!

După ce a debutat cu volumul intitulat „Consumatorul de suflete”, în iunie 2016, Codin nu a vrut să se oprească aici. El ne-a mărturisit că următoarea carte va fi fără îndoială o surpriză pentru cititori, ceva imprevizibil: „Da! O carte nouă sper că scot în 2019. Titlu nu, nu, nu pot să dezvălui. Adică mi-e și frică de treaba asta! Am început-o în 2017 vara și este un roman total diferit de cel pe care l-am scos înainte”.

„Consumatorul de suflete” s-a bucurat de un succes răsunător încă de la lansare, mulți fiind curioși să afle povestea băiatului de oraș, de bani gata, inspirată din trăirile personale ale lui Codin.

Nu stă la fel de bine la capitolul femei!

Deși a fost întodeauna un Don Juan modern, de Dorobanți, și toate fetele săreau pe el, Codin ne-a declarat că în prezent are o mare problemă cu faptul că nu mai vine nimeni: „Nu vin, asta e problema. Deci dacă vezi vreo fată pe aici, pe la evenimente dinastea, te rog să le spui să vină spre mine, la mine, cum zici tu, că nu vine nimeni, frate! Nu știu ce să zic, îți dai seama, e sărăcie, e penurie de fete! Îmi atrag atenția tot felul de fete”.

Întrebat ce își dorește de la femeia de lângă el, Codin ne-a declarat: „Ce îmi place să văd la femeia de lângă mine? Că e lângă mine, în primul rând. Aaa… calități…eu sunt destul de dur în alegerea femeilor și am niște criterii destul de clare și definite, și anume să aibă puls, să aibă toți dinții în gură, foarte important pentru mine, și mai am una, un criteriu foarte dur, să fie și ea e acord, să nu fie viol, să vrea și ea cumva. Foarte greu găsesc. Ori nu are dinții, ori nu e vie, ori nu vrea, ca dacă e vie, de obicei nu vrea. E nasol, ce pot să vă zic”.