Fashion

Continuarea Gossip girl: la ce să ne așteptăm de la stilul vestimentar al personajelor

iulia.statie
April 6, 2021 14:22 PM

Au trecut aproximativ opt ani de când ultimul episod din faimosul serial ‚Gossip Girl’ ne-a lăsat să ne dorim mai mult de la îndrăgitele personaje, dar iată că HBO va lansa o continuare a producției ce ne-a marcat stilul vestimentar, așa că toată lumea așteaptă cu sufletul la gură noile episoade.

Pe aceeasi temaGossip Girl revine! Vești bune pentru fanii serialului

Nu se știe încă nimic despre dramele ce vor înconjura personajele, dar, din fericire, există câteva imagini ce ne lasă să înțelegem câte ceva din stilul vestimentar ce va fi expus în show. Actorii au îmbrățișat stilul elitist al elevilor din Manhattan, iar, chiar dacă în majoritatea timpului poartă uniformă, putem observa câteva accesorii prin care personajele își pun amprenta.

Jordan Alexander (Julien Calloway)

Poate că una dintre cele mai mari surprize stilistice va veni din partea lui Jordan Alexander, ce portretizează un personaj principal, pe Julien Calloway. Vedeta a fost surprinsă îmbrățișând anumite tendințe relaxate, cum ar fi pantalonii de cycling purtați cu o bluză sport, combinație pe care am văzut-o și la Printeșa Diana.

Totuși, se observă tușa personală a personajului, ce este extrem de senzuală. Deși prezintă ținute de inspirație masculină, uneori povestea se schimbă total, iar la uniformă vedem adăugate cizme înalte, dar și rochii mulate purtate cu piese iubite de toată lumea, cum ar fi o jachetă lungă din piele, atunci când scenele se filmează în afara școlii ce impune reguli cu privire la stilul vestimentar.

Whiteney Peak (Zoya Lott)

Apoi, o avem pe Whitney Peak, ce intră în pielea personajului Zoya Lott, ce dezvăluie puterea pe care o are un stil școlăresc reinterpretat. Până acum, am văzut-o pe aceasta purtând șosete lungi, salopete în carouri, dar și bluze sport alăturate unor fuste mini, de uniformă. Cât despre încălțăminte, dacă celelalte actrițe sunt văzute deseori cu tocuri, aceasta poartă de multe ori creații edgy sau relaxate.

Emily Alyn Lind (Audrey Hope)

Urmează Emily Alyn Lind, ce o joacă pe Audrey Hope, ce ne reamintește puțin de stilul pe care îl avea Serena van der Woodsen la începutul serialului, dar mult mai rafinat, semn că îmbină și ceea ce propunea Blair Waldorf. Aceasta se folosește de tehnica de layering și se folosește de toate accesoriile pe care le are, iar dresurile negre sunt incluse în preferințele sale.

Savannah Smith (Monet de Haan)

Savannah Smith, ce o portretizează pe Monet de Haan, aduce puțin din modernismul din zilele noastre, cu o tușă senzuală. Se pare că aceasta are o preferință atunci când vine vorba despre fustele mini, pe care le adaugă la orice piesă, fie ea blazer sau jachetă. Ne place faptul că acest personaj aduce puțin din tendințele actuale, spre exemplu bluzele tip corset.

Zion Moreno (Luna La)

Știm exact cine va aduce înapoi spiritul personajului Blair Waldorf! Zion Moreno, cunoscută ca și Luna La în serial, iubește orice piesă de lux și are un stil îndrăzneț, fermecător, iar piesele sunt atent alese, semn că ne putem aștepta la câteva trend-uri pe care le va naște actrița în show-ul la care participă. Nu lipsesc nici rochiile maxi, diafane, iar gențile mari și eșarfele sunt un plus.

Tavi Gevinson (Kate Keller)

Dacă până acum am observat câteva tendințe îmbinate cu uniforma și un stil pe care îl au elevii din Manhattan, dar și câteva detalii din primele episoade Gossip Girl, atunci actrița Tavi Gevinson, ce o joacă pe Kate Keller, vrea să dea totul peste cap. Ținutele bine puse la punct ne amintesc de tot ce poartă o femeie de afaceri, așa că suntem curioase să vedem cum se vor combina aceste alegeri în stilul afișat de celelalte actrițe.

Urmărește galeria foto pentru mai multe fotografii!