News

Controversatul film "365 DNI" revine, Netflix a confirmat! Cine se întoarce din cast-ul original

Verdict.ro
May 15, 2021 10:26 AM

Netflix tocmai ce a anunțat că filmul de succes 365 DNI  (365 de zile) va primi nu una, ci doua filme ce vor continua povestea.

Pe aceeasi temaMichele Morrone, starul din 365 DNI, a dezvăluit că are rude în România

Filmul original nu a fost realizat de Netflix, dar a devenit o lovitură globală după ce serviciul de streaming l-a adăugat in gama în luna iunie 2020. De fapt, filmul a fost al patrulea cel mai căutat film pe Google la nivel global anul trecut.

”365 DNI” urmărește povestea unui ”șef al mafiei”, Massimo Torricelli (Michele Morrone), care o răpește pe Laura Biel (Anna Maria Sieklucka) și îi dă un an să se îndrăgostească de el.

Cine se întoarce din cast-ul original

 

Primul film s-a încheiat cu mare suspans, așa că este un fel de spoiler pentru a dezvălui ce membri ai distribuției se întorc pentru continuare. Nu continua sa citești mai departe daca nu vrei să știi cum se termina scena de final de la finalul filmului.

Deadline.com raportează că atât Michele, cât și Anna-Maria sunt confirmate să se întoarcă pentru continuare, iar modelul / actorul Simone Susinna se alătură distribuției ca nou personaj Nacho.

În  primul film, „Laura și Massimo se reunesc, dar noul lor început este complicat de legăturile de familie ale lui Massimo și de un bărbat misterios care intră în viața Laurei pentru a-și câștiga inima și a avea încredere cu orice preț”.

Primul film a fost foarte controversat din cauza subiectului, despre care criticii spun că a romanticizat agresiunea sexuală și răpirea. Întrucât continuările vor fi produse de Netflix, se spune că filmul va adopta probabil o „abordare mai prudentă a unora dintre temele controversate din primul film”.

Continuările se vor baza pe cărțile din trilogia autorului polonez Blanka Lipinska, deși „complotul este probabil să devieze de la aceste texte și o parte din conținutul potențial controversat ar putea fi atenuat”.

Blanka a spus într-o declarație: „Sunt foarte onorată că restul celor două părți ale trilogiei mele „365 de zile” vor fi aduse la viață pe ecran de Netflix. Sunt atât de încântat să le arăt fanilor romanelor mele din întreaga lume această privire proaspătă asupra personajelor și să continui povestea Laurei și a lui Massimo. ”