News

Controverse între celebrități. Cele mai aspre scandaluri ale deceniului

Verdict.ro
August 2, 2020 19:00 PM

Viața în lumina reflectoarelor nu este cu nimic mai deosebită decât cea a oamenilor normali în ceea ce privește șicanele, certurile sau chiar scandalurile între celebrități. Cu atât mai mult, acestea pot fi cu mare ușurință amplificate de mass-media, rezultatul fiind de cele mai multe ori, unul devastator. 

Pe aceeasi temaCele mai bine îmbrăcate personaje feminine din seriale

În timp ce unele scandaluri sunt mai mediatizate și cunoscute de către public, altele nu au fost dezbătute atât de mult în media. În orice caz, un numitor comun, un aspect general valabil există: acestea apar invatiabil între vedete ce activează în același domeniu. Să urmărim, așadar, lista celor mai dure scandaluri între celebrități.

Controverse între celebrități. Cele mai aspre scandaluri ale deceniului

 

Kim Cattrall vs. Sarah Jessica Parker

Unul dintre cele mai iconice duouri de pe micile ecrane, Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker, cunoscute și sub numele de Samantha și Carrie, nu se au deloc bine. Au existat zvonuri conform cărora Cattrall nu a fost mulțumită de salariul primit după filmarea primului film „Sex and the City”, în 2008, zvonuri cărora Parker le-a răspuns declarând că „modul în care Kim se comporta făcea pe toată lumea de pe platouri să se simtă inconfortabil.” Mai mult de atât, după ce SJP a spus că o „iubește” pe Kim, aceasta a dezvăluit și că cel de-al treilea film „Sex and the City”, care urma să fie filmat în 2017 nu a fost realizat tot din cauza lui Cattrall, care nu a fost mulțumită, din nou, de oferta producătorilor.

Kim Cattrall vs. Sarah Jessica Parker

Drake vs. Kanye West

Scandalul dintre cei doi rapperi americani a apărut odată cu single-ul “Summer Sixteen” lansat de Drake în 2016, în care acesta spune că piscina lui este mai mare decât a lui Kanye (“Now I got a house in LA, now I got a bigger pool than Ye/ And look man, Ye’s pool is nice, mine’s just bigger’s what I’m saying”). Acum, Kanye vede acele versuri ca pe un simplu punct de plecare pentru disputa celor doi, ce pare că nu se mai termină. În iulie 2018, când a apărut piesa “In My Feelings” a lui Drake, fanii au început să se întrebe dacă “Kiki”, femeia despre care cântă rapperul, nu este chiar Kim Kardashian. Aceste zvonuri au fost, totuși, demontate rapid chiar de Kim. „Nu am menționat sau atins vreun subiect legat de familie când a venit vorba de Drake”, “M-a evitat luni la rând, iar când am încercat să fac pace cu el m-a amenințat”, a spus Kanye West pe Twitter. Acesta a declarat, de asemenea, într-un interviu pentru publicația Rolling Stone„nu poți să fii apropiat de Dumnezeu și să te cerți cu fratele tău.”, sugerând faptul că a reușit, într-un final, să liniștească apele între ei doi.

Drake vs. Kanye West

Katy Perry vs. Taylor Swift

Din prietenia apropiată a celor două a iscat un scandal monstru. Swift a declarat în 2014 că melodia sa, „Bad Blood”, este despre o colegă de breaslă, despre o altă artistă pop. Mai târziu, Perry a publicat pe Twitter mesajul „Aveți grijă la noua Regina George, un fel de lup în haine de oaie.” Controversa a continuat inclusiv în 2017, când Perry a declarat că „Dacă Taylor a început scandalul, eu îl voi termina”.

Într-un final, cele două s-au împăcat în 2019, postând o poză cu mai multe prăjituri, pe care era scris cu glazură „Pace, în final”.

Katy Perry vs. Taylor Swift

Mariah Carey vs. Jennifer Lopez

Despre cele două nu au existat speculații dure, astfel încât controversa s-a construit pe niște declarații succinte date de fiecare, presei. Carey a declarat pentru Pitchfork în 2018, că preferă să nu comenteze nimic despre Lopez, decât să spună ceva urât. Mai mult, rugată să își exprime opinia în legătură cu momentul lui Carey pe scena Billboard Music Awards în mai 2015, JLO a spus cu nonșalanță „A fost un moment lung”.

Mariah Carey vs. Jennifer Lopez