Beauty

Conturul de buze. Trend-ul de beauty revine în 2020

ioana pana
January 30, 2020 10:48 AM

Cel mai iubit trend de beauty al anilor ‘90 revine trei decenii mai târziu! Este vorba despre conturul de buze, un artificiu de make-up care nu s-a bucurat de popularitatea de odinoară în ultimele sezoane, fiecare dintre noi având, fără îndoială, un creion de buze uitat într-un sertar al noptierei.

Pe aceeasi tema5 conturi de Instagram pe care trebuie să le urmărești

Conturul de buze. Trend-ul de beauty revine în 2020

Chiar și așa, din acest punct de vedere, perspectiva asupra anului 2020 este una promițătoare. Make-up artiștii au dictat, celebritățile s-au conformat, abordând look-ul conturului de buze atât în maniere creative, cât și în look-uri grațioase, delicate. Printre cele mai remarcabile apariții se numără Bella Hadid, Beyoncé, dar și J.Lo, cunoscute adepte ale implementării tendințelor îndrăznețe imediat ce apar.

Nici Victoria Beckham nu este străină de această tehnică. Conturul de buze făcea parte din personalitatea sa în calitate de Posh Spice, ani în urmă. „A fost un look, a fost, de fapt, un parcurs stilistic și mă bucur că a fost așa.”, a declarat Victoria Beckham în octombrie 2019, odată cu lansarea brand-ului său de beauty eponim. Acum, totuși, designer-ul abordează o tehnică de make-up complet diferită: Beckham folosește creionul de buze în loc de ruj, aplicând apoi un balsam de buze pigmentat. „Această tehnică accentuează buzele mai mult decât un ruj normal.”, explică Ana Marie Rizzieri, make-up artistul lui Mary-Kate și Ashley Olsen.

Așadar, ce rămâne de făcut? Să îmbrățișăm și noi, la rândul nostru, tendința, reinterpretând-o după bunul plac și propria personalitate.

Urmărește galeria foto pentru câteva look-uri de beauty inspiraționale.