News

Copiii Angelinei Jolie au însoțit-o la premiera filmului Maleficent

iulia.statie
October 1, 2019 17:34 PM

Knox, Zahara, Pax, Vivienne și Shiloh au fost alături de mama lor luni, în Los Angeles pentru a sărbători premiera filmului Maleficent: Mistress of Evil.

Pe aceeasi temaBrad Pitt iubește din nou?

Actrița de 44 de ani a transformat premiera într-un eveniment de familie, fiind însoțită de cinci dintre cei șase copii la premiera noului ei film. În timp ce Maddox (18 ani), cel mai mare copil al actriței este plecat la facultate în Coreea de Sud, ceilalți au ales să își arăte susținerea față de iubita lor mamă.

Knox (11 ani), Zahara (14 ani), Pax (15 ani), Vivienne (11 ani) și Shiloh (12 ani) au oferit camerelor cele mai calde zâmbete în timp ce erau alături de mama lor pe covorul roșu.

Jolie a dezvăluit înainte că minunații ei copii adoră ca ea să joace caractere puternice, deci plăcerea a fost și mai mare pentru ei la premieră.

„Ce mă sensibilizează este că ei doresc să mă vadă puternică, deci dacă ei sunt fericiți o să fiu puternică și o să mă și distrez.”, a spus Angelina celor de la People după ce s-a aflat că aceasta va juca în filmul The Eternals.

„Sunt așa fericită pentru că mă aflu aici! Mă gândesc despre ce înseamnă să faci parte din MCU, să faci parte din această familie. Toți am citit script-ul și știm ce avem de făcut. O să trebuiască să muncim foarte, foarte tare.”, a spus Angelina.

În filmul mult așteptat o să joace vedete ca și Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh și acesta o să aibă premiera anul viitor, în noiembrie.

Jolie o să o joace pe Thena, ce are mai multe puteri supranaturale cum ar fi super-viteza.

Angelina le-a spus celor de la People că un proiect de-al ei este inspirat chiar de către copiii săi. Curiozitatea lor despre problemele lumii a dus la un parteneriat cu BBC pentru un program TV pentru copii ce prezintă aceste probleme.

„Ca și părinte, mi-aș dori să existe un program de știri pentru copii, la care să ne uităm împreună în fiecare săptâmână.”, a dezvăluit actrița celor de la People.

Sursă: People