News

Corina Bud, apariție excentrică într-un club de fițe din Ibiza! Cum s-a îmbrăcat

maria.apostol
August 15, 2022 10:37 AM

Cunoscută pentru stilul vestimentar curajos, Corina Bud a fost iar în centrul atenției datorită unei ținute. S-a întâmplat într-un club exclusivist din Ibiza, unde artista a eclipsat toată suflarea din local!

Corina Bud se află de câteva zile în Ibiza, acolo unde face plajă, dar se și distrează în cluburi unde ajung cei mai bine cotați artiști ai lumii, dar și în restaurante de top, unde prețurile nu sunt deloc pentru buzunarul tuturor.

Direct din St. Tropez, Corina a ajuns în Ibiza. Iar înainte de aceste destinații a mai bifat vacanțe în Maldive, St. Barts, Miami, Londra sau Milano. Mare iubitoare de modă și cu un stil vestimentar extravagant, vedeta de 42 de ani face din fiecare ieșire un spectacol desprins parcă de pe podium.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CORINA 🪐 コリーナ (@corinabud) 

Pentru o seară petrecută în restaurantul-club Lio din Ibiza, unde au loc show-uri impresionante de cabaret și unde o cină costă sute de euro, cântăreața născută în Satu Mare a ales un top tip corset, tricotat și decoltat, pe care l-a asortat cu o fustă parte peste parte, cu o despicătură generoasă, bijuterii opulente și pantofi strălucitori, relatează profm.ro.