Fashion

Corina, despre evoluția sa vestimentară: „Îmi place să mă reinventez”

adelina.duinea
June 14, 2019 13:46 PM

Corina a participat ieri seară, 13 iunie, la petrecerea Elle New Media Awards. La eveniment, artista a purtat o ținută care mărturisește că i s-a potrivit foarte bine și pe care a considerat-o foarte stylish. Mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi temaCei mai bine îmbrăcați bărbați de la Elle Media Awards 2019

Corina, despre evoluția sa vestimentară: „Îmi place să mă reinventez”

Outfitul nu a fost nici greu de ales. „Nu, niciodată nu-mi este greu. Totul se întâmplă foarte repede la mine. Cred că am o intuiție foarte bună pentru asta.”

Întrebată despre evoluția stilului ei vestimentar, Corina a mărturisit: „Am avut același stil dintotdeauna, dar de fiecare dată îmi place să mă reinventez în funcție de starea pe care o am în momentul respectiv. Dar și de ceea ce vreau să transmit la momentul respectiv”.

Citește și: Elena Gheorghe și-a dat singură Verdictul! Ar mai purta aceeași ținută și a doua oară

Artista și-a comentat singură ținutele! Ce a mărturisit?

ȚINUTA 1: Asta este o creație superbă, Cristina Săvulescu. Am purtat-o anul trecut și cred că a fost pentru prima oară când am purtat un astfel de outfit, ușor romantic pentru mine.

Mi s-a potrivit foarte bine și am mai purtat creații de genul acesta. Atunci eram și eu într-o perioadă de căutări și cred că mi se potrivea foarte bine tocmai pentru că era așa cum eram și eu atunci.

Eu de fiecare dată port cu mare plăcere creațiile Seen Users și Cristina Săvulescu. Mi se potrivesc foarte bine.

ȚINUTA 2: Acesta este un outfit total atipic pentru unii. Paltonul acesta îl port în diferite combinații.

Mă întreba toată lumea: „Cum să-l porți cu o rochie de mătase?” Mie mi s-a părut foarte potrivit și m-am simțit foarte bine. Da, a fost un outfit reușit.

ȚINUTA 3: Outfitul acesta nu mi se potrivește foarte bine. Acum văd. Era o ținută casual, de zi. Sinceră să fiu, topul mi se pare că nu prea e din film acum în momentul ăsta.

Citește și: Și-au dat singure Verdictul! Ar mai purta aceeași ținută din nou? Ce au spus Sore, Raluka și Lora?