News

Corpul actriței Naya Rivera, recuperat din lacul în care a dispărut

iulia.statie
July 14, 2020 10:40 AM

Corpul actriței Naya Rivera a fost recuperat de către autorități luni dimineață din Lacul Piru. Aceasta dispăruse încă de pe 8 iulie.

Pe aceeasi temaAutoritățile spun că s-ar putea să nu fie găsit niciodată corpul actriței Naya Rivera

Corpul actriței Naya Rivera a fost găsit

Autoritățile locale au descoperit corpul, deși reprezentanții oficiului șerifului Ventura County au confirmat mai târziu că au găsit trupul actriței, potrivit publicației TMZ.

„Un corp a fost găsit în Lacul Piru în această dimineață. Este în desfășurare recuperarea. O să aibă loc o conferință de presă la ora 2.”, au scris reprezentanții oficiului șerifului din Ventura County pe social media.

În conferința de presă ce a urmat, reprezentanții oficiului șerifului au dezvăluit că trupul neînsuflețit al actriței a fost găsit în Lacul Piru, însă, au precizat faptul că nu există urme ce ar putea duce cu gândul la o sinucidere sau un act criminal. Potrivit reprezentanților, va fi făcută o autopsie pentru a fi confirmată identitatea, dar și cazul decesului.

Pe 8 iulie, actrița Naya Rivera era dată dispărută după ce fiul ei în vârstă de patru ani era găsit singur într-o barcă pe Lacul Piru. Aceasta închiriase o barcă pentru ea și micuțul ei în jurul orei 13 pentru a face o plimbare, iar trei ore mai târziu, Josey era găsit fără mama sa. Autoritățile au început căutările imediat și au folosit toate mijloacele posibile, cum ar fi drone, elicoptere și echipe de scafandri.

Familia actriței a participat la căutări

Rudele actriței trec prin momente dureroase, iar acestea au venit în fiecare zi la Lacul Piru pentru a se implica în căutări. „Familia actriței a venit la Lacul Piru unde ea a dispărut. Mama și fratele actriței au venit la lac în fiecare zi de când a fost anunțată dispariția. Au ținut mereu legătura cu oficiul șerifului și s-au implicat în căutări.”, a povestit purtătorul de cuvânt al oficiului șerifului din Ventura County pentru publicația People.

„Șeriful din Ventura a spus presei că acest bărbat și această femeie sunt mama și fratele actriței. Mama ei stă în genunchi cu brațele ridicate către apă.”, a scris Anastasia Williams, producător BBC, pe Twitter.

Fostul soț, Ryan Dorsey, a fost și el văzut în locul în care a dispărut Naya, acesta izbucnind în lacrimi pentru pierderea suferită.

Actrița Naya Rivera a devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a jucat în serialul Glee. Mai multe staruri și-au găsit sfârșitul tragic după terminarea filmărilor. Astăzi se împlinesc 7 ani de când Cory Monteith a fost găsit fără viață în camera sa de hotel, după ce a luat o supradoză de heroină și alcool.