Fashion

Costume clasice pentru Halloween

iulia.statie
October 28, 2020 17:03 PM

Halloween-ul se apropie, iar, ținând cont de câte s-au întâmplat anul acesta, cu siguranță ultimele luni au fost înfricoșătoare. Se îmbracă cineva ca și ‚2020’ sâmbăta aceasta?

Pe aceeasi temaCum se pregătesc celebritățile pentru Halloween

Ce costume clasice poți să alegi pentru Halloween

Chiar dacă anul acesta vom avea parte de o seară cu totul diferită, ținând cont că evenimentele au fost anulate din cauza pandemiei, cei ce adoră să se costumeze și să intre în pielea unui personaj pentru o seară cu siguranță o să găsească partea plină a paharului.

Iar atunci când ești întârziat și nu ți-ai plănuit costumul de Halloween deja, există câteva variante clasice pe care le vedem în fiecare an. Ideea de a de costuma, de a mânca bomboane și a te uita la un film horror cu siguranță sună bine în acest an. Și totuși, de ce să nu postezi și o poză pe social media pentru această ocazie?

La fel ca și costumul de vrăjitoare, drăcușor și vampir, costumul de îngeraș a fost unul preferat de toată lumea, ținând cont că este extrem de ușor de obținut. În ultima vreme, vedetele din toată lumea au avut o obsesie cu privire la aripile îngerașilor din Victoria’s Secret. Dacă te aflii pe ultima sută de metri, oricare dintre cele patru costume menționate mai sus te va ajuta să scapi din impas.

Atunci când toată copilăria a fost plină de ‘Bring it On’, este imposibil să nu mergem cu gândul la un costum de majoretă clasic când vine noaptea de Halloween, pe care putem să îl reinterpretăm așa cum ne dorim, căci în această noapte putem să experimentăm mult.

Dacă te pricepi la machiaj, atunci de ce să nu mergi pe ceva înfricoșător, dar totuși clasic? Costumul de clown a fost preferat atunci când vine vorba de un costum ce totuși respectă limitele horror, dar, în același timp, nu necesită foarte mult timp.

Există cineva care nu a purtat costumul de Harley Quinn sau costumul de Joker? Încă de când Margot Robbie a cucerit pe toată lumea cu rolul său, cuplurile din toată lumea au copiat costumele lor în fiecare an, așa că nu ne miră dacă va deveni și acesta un clasic în următorul deceniu.

Familia McAdams este cotitura clasică, dar totuși rafinată, pe care poți să o iei când îți dorești să te costumezi de Halloween. Există mai multe personaje din care poți alege, dar cele preferate au fost mereu Wednesday, Morticia și Gomez.