General

Costume de baie 2022 - tendințele care ne-au captivat

maria.apostol
April 19, 2022 10:01 AM

Cum arată costumele de baie care te vor face să strălucești? Ce este în trend anul acesta și de ce tendințe ne-am îndrăgostit cel mai mult? Descoperă câteva idei de look-uri de vară în rândurile următoare.

Talie înaltă pentru siluete subțiri, dar și pentru cele voluptoase

Talia înaltă este atât de iubită. Aceasta modelează și accentuează corpul din punct de vedere optic și poate acoperi imperfecțiunile din zona abdomenului și a șoldurilor, dacă este necesar.

De ce să optezi pentru costume de baie cu talie înaltă?! În acest an, acestea sunt extrem de populare. Deși sunt considerate parte a valului retro, anul acesta vei găsi pe piață o mare varietate de modele care nu arată deloc retro, ci dimpotrivă – sunt tinerești, elegante și sexy. Multe doamne s-au îndrăgostit deja de ele, la fel și noi, și de aceea le recomandăm cu căldură.

Monokini asimetric pentru un look seducător

Monokini-ul este acea parte dulce-picantă a întregului costum de baie. Dacă ești genul de doamnă căreia nu-i plac modelele plictisitoare și clasice, atunci un monokini asimetric îți va atrage atenția. Le vei găsi în opțiuni monocrome și multicolore. Modelele cu un singur umăr au devenit preferatele noastre, deoarece sunt delicate și sofisticate și, în același timp, foarte confortabile. Pentru un efect absolut „wow” pe plajă, îți sugerăm să încerci monokini care au o crăpătură adâncă în jurul bustului.

Cea mai la modă tendință – caracterul practic al costumelor de baie cu două fețe

Hit-ul absolut al acestui an sunt costumele de baie cu două fețe. Și credem că este binemeritat. Ce poate fi mai grozav decât să cumperi un costum de baie care îți oferă două look-uri?! Pe lângă faptul că sunt frumoase, costumele de baie cu două fețe sunt și practice, pentru că vor economisi spațiu în valiză și te vor face fericită prin confortul lor. În cele mai multe cazuri, le veți găsi cu o față simplă și una colorată. Adorăm costumele de baie cu două fețe pentru că rezolvă eterna dilemă feminină – simplitate și eleganță, sau cochetărie și culoare.

Puterea detaliilor

Costumele de baie simple sunt la modă în fiecare an. În acest sezon veți găsi pe piață modelele clasice standard care se potrivesc tuturor, dar de data aceasta ușor condimentate.

O parte din tendințele pentru 2022 sunt costumele de baie monocrome care includ ornamente subtile de tul, broderii, inele mici sau legături delicate. Veți vedea această tendință la multe modele de bikini sau de costume de baie întregi. Este pentru toate doamnele care iubesc modelele clasice, dar care doresc să-și condimenteze puțin aspectul.

Suntem siguri că v-ați îndrăgostit de cel puțin una dintre tendințele pentru 2022. Acum este timpul să vă găsiți noul costum de baie și să vă bucurați de zilele de vară care se apropie.