Fashion

Costume de baie la modă în 2018

ruxandra.patru
April 27, 2018 12:33 PM

Dacă te pregătești deja de vacanță, cu sigurantă ești în căutarea celor mai frumoase costume de baie la modă în 2018.

Pe aceeasi temaCostumele de baie vintage sunt din nou la modă!

Modelele sunt suficient de variate încât să se potrivească oricărei siluete, iar designerii și trend setterii darnici ne pun la dispoziție o penurie de culori, texturi și imprimeuri. Află ce se poartă anul acesta și fii la modă pe plajă!

Costume de baie braziliene

Era și timpul ca frumoșii bikini brazilieni să revină pe val. Posteriorul este pus în evidență frumos de croiala acestora, iar bronzul este mai uniform și mai strălucitor.

Costume de baie cu push up

Au fost marginalizate în anii precedenți, dar micul artificiu care ne face decolteul mai generos și mai frumos nu mai este amendat în 2018 de Poliția Modei.

Costume de baie din două piese

Ne asigură un bronz uniform și frumos și arată grozav pe o siluetă suplă. Formele retro ale unora dintre ele se potrivesc de minune și siluetelor rubensiene, așa că există modele pe placul tuturor.

Costume de baie întregi

Sunt confortabile și perfecte pentru înot. Chiar dacă nu sunt cele mai potrivite pentru un bronz uniform, este obligatoriu să ai unul pentru piscinele de interior și pentru centrele SPA.

Costume de baie tanga

Dacă slipul brazilian nu te mulțumește pe deplin, varianta tanga este din nou în trend. O vei găsi atât la costume de baie din două piese, cât și la costume de baie întregi.

Costume de baie cu talie înaltă

Sunt preferatele fashionistelor, flatează orice siluetă și au un aer retro, amintindu-ne de frumuseți de mult apuse, ca Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor. Au un aer aparte și sunt un veritabil must have!