Fashion

Costume de baie pentru femei cu sâni mici

Verdict.ro
April 6, 2018 18:01 PM

1 Mai nu e departe, și odată cu această zi va începe oficial sezonul ieșirilor la mare. Cu siguranță deja te gândești la costume de baie, care au și început să apară prin magazine. Știm cât e de greu să-ți găsești măsura potrivită, mai ales dacă ai sâni mici.

Pe aceeasi temaFii sexy şi stylish la plajă! Alege un costum de baie întreg!

Pentru că toată treaba asta cu intratul și ieșitul din apă e problematică, și în cazul unui costum care nu ți se potrivește bine, riști accidente și situații jenante, noi am aruncat o privire prin shop-urile online și ți-am pregătit o selecție de modele de costume de baie care să ți se potrivească și să te facă să te simți bine, fără grija aceea supărătoare de-a verifica, la ieșirea din apă, dacă nu ai rămas dezgolită.

Fii stylish chiar și la mare

Și nu doar atât: ne-am asigurat ca selecția noastră să fie și foarte actuală, în pas cu tendințele din moda anului 2018. Pentru că – nu-i așa? – ideea e să îmbinăm utilul cu plăcutul, și să avem rezultate maxime, în care să nu se observe că ne-am străduit prea mult.

Ca o notă generală, trebuie avut în vedere faptul că pentru perioada imediat următoare, cele mai recomandate sunt costumele întregi, asta pentru că soarele nu va fi atât de puternic încât să te îngrijorezi că te vei bronza neuniform, ba mai mult, te vor proteja și de temperaturile fluctuante.

Iar pentru când vara se va instala de-a binelea, îți recomandăm unul din două piese, care să facă experiența statului la soare cât mai plăcută și să-ți asigure un bronz uniform, fără urme inestetice.

Ești la fel de frumoasă și dacă ai sâni mari sau mici

Și încă ceva: sperăm că nu te gândești că dacă ai sâni mici, trebuie să e simți mai puțin atrăgătoare sau dezirabilă. Ideea de frumusețe a migrat prin toate zonele esteticii, de-a lungul timpului. Nu vom dezbate acum subiectul, pentru că ne-am lungi prea mult, dar trebuie reții că ești frumoasă exact așa cum ești!