Fashion

Costume de ski perfecte pentru pozele tale de pe Instagram!

irina.letitia
December 16, 2019 20:31 PM

Pârtile se pregătesc să primească turiștii și deși în oraș zăpadă nu și-a făcut încă simțită prezența, vacanțele de schi bat la ușă. Fie că practici sporturile de iarnă în țară sau afară, că schiezi sau pur și simplu ai nevoie de un outfit călduros pentru concediul la munte, sigur îți vei dori să arați perfect în poze! Iată ce costume de ski sunt ideale pentru pozele tale de pe Instagram! !

Costume de schi perfecte pentru pozele tale de pe Instagram!

Celebra Kylie Jenner s-a bucurat de curând de o vacanţă la schi şi cum era de aşteptat, ţinutele sale nu au fost deloc mai prejos de cele cu care ne-a obşnuit. Kyle a pozat în mai multe costume de schi, inclusiv o salopetă Chanel, un full look Fendi şi un costum de schi Moncler.

Odată cu aceste imagini postate pe Instagram, Kylie a confirmat şi evidenţiat importanţa unei ţinute de iarnă adecvate pentru escapadele la munte, fără a ignora câtuşi de puţin aspectul estetic.

Dacă până acum, marile branduri se aflau deja în competiţie cu apres-schiuri cool, cizme îmblănite realizate în colaborare cu producători de echipemente sportive, iată că întră în concurs şi ţinutele tipice sporturilor de iarnă: geci, salopete, malete, mănuşi.

Ce se poartă în materie de costume de schi acum? In primul rând, salopetele sau mai exact, salopetele cât mai mulate. Desigur, nu excludem variantele cu aer retro, în stilul anilor 80.

In general, orice model de salopetă este o variantă perfectă pentru vacanţa ta de schi şi mai ales pentru pozele pe care le vei posta pe Instagram.

Xenia Adonts în Moncler

Vezi această postare pe Instagram

Let the ski season begin ⛷⛷⛷ @netaporter #JetAPorter anzeige

O postare distribuită de Xenia Adonts ? (@xeniaadonts) pe

Dacă nu alegi o salopetă, influencerii ne-au arătat ce cool este să îţi asortezi ghetele cu geaca de exemplu, mai ales dacă acestea au un imprimeu inedit. Logo mania a ajuns şi în zona echipamentelor de schi, astfel că dacă îţi place acest stil, poţi alege accesorii asortate.

Marta Lozano în Corodva

Din punct de vedere cromatic, costumele de schi au fost mereu exuberante! Unul dintre motive este vizibilitatea de pe pârtii, unde o culoare aprinsă este un avantaj în plus. De aceea, majoritatea costumelor de schi sunt foarte colorate, în nuanţe neon şi imprimeuri vibrante.

Pentru un look cât mai stylish pe pârtie, îţi recomandăm un costum uni. El poate fi galben, roşu, albastr şi de ce nu, negru sau alb.

Dacă te-am convins şi pe tine să îţi achiziţionezi un nou costum de schi, vezi în galeria foto selecţia de modele pe care ţi-am pregătit-o!