COSTUMELE DE BAIE ÎNTREGI, CEL MAI „HOT” MODEL AL ACESTEI VERI

Verdict.ro
March 20, 2018
March 20, 2018

Costumele de baie dintr-o singură piesă au revenit la modă. Ce-i drept, sunt la modă de ceva timp, dar anul acesta, oficial, costumul de baie întreg este cel mai „fierbinte” model. Designerii s-au întrecut pe sine și au creat modele extrem de sexy și stylish.

Cu inspirații optzeciste, costumul de baie întreg revine într-o nouă formulă, mai fresh și mai cool. Clasicele modele de costum de baie pe care le purtau mamele sau bunicile noastre sunt acum o revelație!

Cu decolteu adânc și decupaj la spate, ori plin în partea din față și decupat parțial în zona soldurilor – aceste costume sunt potrivite pentru orice siluetă, indiferent de proporții!

Iată cele mai trendy modele de costume de baie dintr-o singură piesă! Trebuie să fim în tendințe și să ne conformăm ultimelor propuneri ale celor mai mari designeri, chiar dacă ar fi un singur lucru de obiectat la acest articol: bronzul neuniform! Dar, există soluții și pentru acest lucru. Alternează costumele, mai poartă din când în când un deux piece.


Share

Asemănătoare