Beauty

Crăciunul 2019. Cele mai spectaculoase manichiuri aurii de pe Instagram

ioana pana
December 14, 2019 12:19 PM

Sezonul festiv, care se apropie cu pași repezi, este definit de strălucire, de o extravaganță exuberantă, care ne cuprinde an de an atât la nivelul „mindset”-ului, cât și în ceea ce privește dorința de a ne afișa în concordanță cu solemnitatea evenimentului. Astfel, de la vestimentație, până la cele mai mici detalii, asemenea manichiurii, toate aspectele trebuie puse la punct.

Pe aceeasi temaCulorile iernii în materie de manichiură. Modele de unghii necovenționale

Crăciunul 2019. Cele mai spectaculoase manichiuri aurii de pe Instagram

Iar dacă dorim să evităm manichiurile deja clișeice, pe care le remarcăm neobosit sezon după sezon, Instagramul este sursa perfectă de inspirație. Auriul este nuanța-vedetă a lunii decembrie, așadar fie că doriți să optați pentru un look minimalist, sau din potrivă, pentru o expresie superlativă a extravaganței, există variante. Să urmărim cele mai spectaculoase manichiuri aurii de pe Instagram.

Steluțe aplicate

Asemenea tuturor domeniilor estetice, anul acesta  a promovat nonconformismul și în ceea ce privește manichiura. Unghiile simple, cu steluțe aplicate, nu numai că sunt festive și perfecte pentru party-season, dar au și un aer ludic, imprevizibil pentru o manichiură de sărbători.

Crăciunul 2019. Cele mai spectaculoase manichiuri aurii de pe Instagram. Steluțe aplicate

Glitter auriu, glitter argintiu

Combinația auriu-argintiu este una controversată, chiar și la sfârșit de 2019. Chiar și așa, acest tip de manichiură va atrage privirile tuturor, fiind îndrăzneață și în același timp, foarte elegantă. În plus, niciodată nu vom da greș cu foarte mult sclipici.

Crăciunul 2019. Cele mai spectaculoase manichiuri aurii de pe Instagram. Glitter auriu, glitter argintiu

Sclipici pe jumătate de unghie

Această idee poate fi reinterpretată în numeroase moduri, astfel încât puteți opta ca în imagine, pentru o linie pe diagonală, iar apoi sclipici pe un singur colț, sau chiar jumătate de unghie cu sclipici, într-un paralelism perfect cu forma unghiei.

Crăciunul 2019. Cele mai spectaculoase manichiuri aurii de pe Instagram. Sclipici pe jumătate de unghie

O linie aurie la baza unghiei

O variantă minimalistă, de altfel foarte elegantă. Linia aurie la baza unghiei poate fi aplicată alături de mai multe nuanțe, fie nude, roz pal, sau chiar bej grizonat.

Crăciunul 2019. Cele mai spectaculoase manichiuri aurii de pe Instagram. O linie aurie la baza unghiei

French auriu

Tot în sfera manichiurilor minimaliste, delicate, regăsim french-ul auriu. Revenirea manichiurii french nu este o noutate, ba chiar am discutat despre această tendință tot anul 2019. Iar 2020 nu se va lăsa mai prejos. Pentru sărbători, french-ul auriu este cu siguranță, o propunere de efect.

Crăciunul 2019. Cele mai spectaculoase manichiuri aurii de pe Instagram. French auriu