Beauty

Creionul dermatograf, din nou în tendințe! Look-uri inspiraționale de la Paris Fashion Week

ioana pana
March 9, 2020 17:00 PM

Look-urile de pe podiumurile Săptămânilor Modei vor deservi drept surse de inspirație pe tot parcursul următorului sezon. Iar în ceea ce privește tendințele de beauty, catwalk-urile au afirmat ideea că trend-ul dominant este reinterpretarea unor look-uri clasice în maniere experimentale. 

Pe aceeasi temaMarc Jacobs demonstrează că rujul roșu și eyeliner-ul nu se vor demoda niciodată

Creionul dermatograf, din nou în tendințe! Look-uri inspiraționale de la Paris Fashion Week

Unul dintre highlight-uri este chiar reiterarea creionului dermatograf: purtat pe linia apei sau sub formă de smokey-eyes, nu numai că oferă un efect spectaculos și pune în valoare ochii, dar creează impresia unui look dramatic, uneori chiar gotic. More is more! Iar Celine și Christian Dior au fost lideri în materie de look-uri de beauty ce promovează extremismul prin procedee clasice.

Mai mult, accentuarea ochilor poate fi realizată și pe alte căi, spre exemplu prin intermediul „spider lashes”-urilor, respectiv prin aplicarea unei cantități mai mari de rimel pe gene, rezultatul fiind unul spectaculos.

Genele „spider-lashes” și creionul dermatograf, tendințele majore de beauty ale acestui sezon! Sursa foto: Instagram

Urmărește galeria foto pentru imagini de pe podiumurile Paris Fashion Week, valorificând cele mai hot tendințe de make-up pentru sezonul în curs.