News

Crimă învăluită în mister! Soția unui top model român a fost găsită moartă

maria.apostol
July 20, 2022 14:13 PM

Istvan Sarkozy, model internaţional, născut în Oradea, a anunțat tragedia pe pagina sa de Facebook.

Istavn şi Sofia, o tânără rusoaiscă, ambii în vârstă de 23 de ani, s-au căsătorit în luna februarie a acestui an, la Oradea. Cei doi s-au cunoscut în Istanbul. Acelaşi oraş în care a murit în condiții misterioase în urmă cu două zile.

Atât Istvan, cât şi Sofia, au cunoscut succesul internaţional ca top modele. Românul lucrând, printre altele, chiar şi pentru Yves Saint Laurent.

La căsătorie, Istvan povestea cu umor pentru Jurnal bihorean și bihon.ro cum a început totul.

Am văzut-o pe Sofia pe stradă, era în fața mea și a unui prieten, împreună cu prietena ei. Am îndrăznit să-i cer o țigară fiindcă tutungeriile din Istanbul se închideau foarte repede, pe la 5, în Istanbul. Mi-a dat două țigări și m-a surprins. Am zis că poate ea e cea pe care o așteptam. Am început să comunicăm, am invitat-o în oraș. De atunci suntem nedespărțiți…”.

Istvan Sarkozy: ”M-ai părăsit aici în lacrimi”

Acum, românul a publicat un mesaj de adio în memoria iubitei sale soții.

Sofia nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine. Și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea motorul meu pentru viață. Ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc draga mea soție minunată!„, a scris Istvan în postarea de pe Facebook.

Potrivit presei locale, rusoaica a căzut de la etaj în condiţii încă necunoscute, anunță antena3.ro.

Tragedia a avut loc la hotelul situat în cartierul Şişli. Iar echipajele de salvare ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Medicii legişti au anunţat că nu au fost găsite urme de violenţă pe trupul neînsufleţit al femeii.

De asemenea, jurnaliştii turci au explicat că o persoană a fost arestată în legătură cu moartea suspectă a tinerei. Fără să precizeze însă ce implicare a avut această persoană.