News

Cristi Chivu, declarație de dragoste pentru soția lui, Adelina! Ce i-a transmis

andreea voicu
March 27, 2019 15:08 PM

Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți de 11 ani, dar se iubesc ca-n prima zi. Recent, fostul fotbalist a făcut mărturisiri inedite despre soția lui, despre care are numai cuvinte de laudă. Cristi Chivu a făcut declarații pline de iubire în emisiunea ‘Vorbește lumea’.

„Lucrul pe care l-am dorit întotdeauna a fost să mă căsătoresc, să am o familie și să ținem foarte mult unul la celălalt. Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre și sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine în fiecare clipă”, a declarat Chivu, la Pro Tv.

Cristi Chivu, declarație de dragoste pentru soția lui, Adelina!

Cu toate că au o căsnicie fericită, fostul fotbalist a mărturisit că nu este la fel de romantic precum soția lui, Adelina.

”Mai am mult de lucru la capitolul romantism. Încerc să corectez acest capitol. Soția mea merită mai mult decât îi ofer”, a mai spus Cristi Chivu.

Cristian Chivu și Adelina s-au căsătorit în anul 2008, într-o ceremonie la Palatul Știrbey. În prezent, cei doi au două fetițe, Natalia (10 ani) și Anastasia (8 ani).