News

Cristi Chivu și Adelina Chivu au sărbătorit 12 ani de căsnicie! Care este secretul lor

iulia.statie
July 9, 2020 10:31 AM

Cristi Chivu și soția sa, Adelina, au sărbătorit 12 ani de căsnicie pe 6 iulie, iar cei doi formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri de vedete, iubindu-se la fel ca în prima zi.

Pe aceeasi temaAdelina Chivu și Cristian Chivu sunt definiția unui Power Couple

Cristi și Adelina Chivu au sărbătorit 12 ani de mariaj

Cei doi au sărbătorit pe o plajă din Puglia, în sudul Italiei. Vacanța a fost una minunată, căci aceștia au fost izolați pe perioada pandemiei tocmai în Italia, nevrând să se întoarcă în România pentru a își pune familiile în pericol.

Sunt preocupată și îngrijorată de când am aflat că toți românii din Italia și Spania pleacă în România. Acolo o am și eu pe mama, am rude, am prieteni!”, spunea Adelina Chivu pentru publicația Elle.

„Eu cred că în viitor vom vorbi despre „înainte” și „după.” Nu cred că va mai fi niciodată la fel. Cel puțin nu pentru noi, cei care locuim în Milano și am fost atât de afectați. Cu siguranță vom fi mai atenți și, cred eu, mult mai umili. Ne-am dat seama că nu ni se cuvine tot ce avem, suntem doar norocoși.”, povestea vedeta acum ceva vreme.

Acum, aceștia au postat o fotografie în care se sărută, arătând că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Mai mult, Cristi a avut un sfat de dat, chiar dacă printr-o postare pe Instagram. Fostul fotbalist a dezvăluit că ingredientele unei căsnicii frumoase sunt încrederea, prietenia și dragostea.

Cum au marcat cei doi evenimentul

 „Construită pe încredere, prietenie și dragoste. 12 ani. Tot înainte, iubire… până la final!”, a scris Cristi Chivupe Instagram.

Adelina și Cristi Chivu s-au cunoscut pe când el avea 27 de ani, iar ea, 25. Nu a durat mult și fostul fotbalist și-a cerut aleasa de soție, după un meci la Milano. În vara anului 2008, cei doi se căsătoreau la Palatul Știrbey din Buftea, un eveniment sărbătorit cu mare fast. Aceștia locuiesc acum în Milano alături de cele două fetițe ale lor, Natalia și Anastasia.