News

Cristi și Adelina Chivu, mesaj emoționant pentru români

iulia.statie
March 20, 2020 11:56 AM

Cristi și Adelina Chivu locuiesc în Italia, alături de micuțele lor. Fiind foarte activi pe social media, se poate observa că aceștia petrec timpul în casă, găsind fel de fel de idei pentru a nu se plictisi. Ei ies doar ascultând de sfatul autorităților și le-au transmis românilor un mesaj important.

Pe aceeasi temaCristian Chivu este un om împlinit! Fostul mare fotbalist are o soție și două fiice superbe

Mai multe vedete și-au unit forțele și au discutat cu fanii lor despre riscurile dar și metodele de prevenire ale virusului. Cristi și Adelina formează un cuplu extrem de iubit, iar mulți români au dorit să afle ce au ei de spus.

Fostul fotbalist i-a îndemnat pe toți să stea acasă și să îi protejeze pe cei ce sunt mai predispuși bolii. Suntem cei mai afectați, pentru că zilnic avem 1.500 de infectați cu vreo 200 și ceva de decese zilnice! Asta trebuie să înțeleagă toată lumea. Nu e de glumă. Nimic nu va mai fi la fel cum a fost până acum, trebuie să învăţăm din chestia asta! Trebuie să ne protejăm bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grijă unii de alţii’, a spus Chivu la emisiunea ‘La Măruță’.

Cristi și Adelina Chivu, mesaj emoționant pentru români

Sunt preocupată și îngrijorată de când am aflat că toți românii din Italia și Spania pleacă în România. Acolo o am și eu pe mama, am rude, am prieteni!”, a adăugat și Adelina Chivu.

Cei doi au vorbit și cu Elle, pentru a transmite un mesaj de conștientizare. „Eu cred că în viitor vom vorbi despre „înainte” și „după.” Nu cred că va mai fi niciodată la fel. Cel puțin nu pentru noi, cei care locuim în Milano și am fost atât de afectați. Cu siguranță vom fi mai atenți și, cred eu, mult mai umili. Ne-am dat seama că nu ni se cuvine tot ce avem, suntem doar norocoși.”, a povestit Adelina în exclusivitate pentru publicația menționată mai sus.

Deși cei doi se află acum în Italia și trăiesc vremuri grele, sunt un adevărat exemplu de urmat pentru că nu și-au pierdut optimismul. Se poate observa că aceștia se distrează împreună cu fetele lor și nu pierd niciun moment din a pune altă idee năstrușnică în aplicare. Recent, Cristi a putut fi văzut dansând cu micuțele sale, arătând că face orice se poate pentru a le face pe plac.