Video

Cristian Bucă - demo de machiaj - jumătate purtabil, jumătate fashion

nicoleta.ispasescu
April 25, 2018 12:08 PM

Cristian Bucă este unul dintre cei mai talentați make-up-artiști din România.

Fiind pasionat încă de la vârsta de cinci ani de arta frumosului, pe atunci făcea pictura, când a mai crescut puțin el le-a spus părinților că își dorește să „picteze” oameni, și așa a și făcut: „Pasiunea a început de pe la cinci ani, încă de când am început pictura și cred că pe la 12-13 ani i-am spus mamei mele, știi eu nu vreau să mai pictez pânză, aș vrea să pictez oameni pe față și așa a pornit. Iubesc ceea ce fac”.

Cristian are o evoluție uimitoare în industria beauty. Până la vârsta de 31 de ani, el se poate mândri cu un portofoliu extrem de bogat. A lucrat cu foarte mulți artiști, cu nume mari din piața muzicală românească, dar și din piața muzicală internațională. Printre aceștia amintim: Agatha Ruiz de la Prada, Catrinel Menghia etc.

Ajuns la acest nivel Cristian ar fi putut să aibă un aer arogant și superior, însă prin tot ce face și spune dă dovadă de multă modestie și profesionalism: Lucrez cu persoane publice, dar nu știu dacă este neapărat o persoană cea mai importantă. Clienții mei sunt toți la fel, pe toți îi tratez la fel, cu toți lucrez în același mod, că sunt mai puțin sau mai mult cunoscuți. În momentul ăsta îmi vine în cap Agatha Ruiz de la Prada, care este un super cunoscut designer, și este o persoană așa foarte veselă, care pe mine m-a dat pe spate cu atitudinea ei și optimismul ei. Am lucrat cu ea o campanie și două fashion-show-uri. Catrinel Menghia, artiști din piața muzicală românească, din piața internațională. La mine contează foarte mult să oferi calitate și să avansez eu cu tehnicile, cursule la care merg și să ofer clienților mei, atât persoanelor publice, cât și persoanelor care nu se află în vizorul public, servicii de cea mai bună calitate”.

Își dorește să o machieze pe Pink!

Cristian Bucă și-a dorit să învețe tot ce se poate despre make-up, așa că nu s-a limitat doar la România. A făcut al patrulea master în  în Los Angeles. A fost perioada în care Cristian s-a dezvoltat cel mai mult, atât pe plan profesional, dar și personal: Cred că perioada în care am locuit în Los Angeles, cel de-al patrulea master în make-up l-am făcut în Los Angeles și a fost o perioadă în care am învățat foarte multe, atât profesional, cât și personal, atitudine la job, adică a fost totul un complex de plusuri”.

Cel mai mare vis al lui este să o machieze pe Pink. După ambiția și perseverența sa am putea anticipa o posibilă colaborare între cei doi: „Pink. Este unul dintre artiștii mei favoriți și mi-aș dori din toată inima să o machiez pe Pink”

Machiajul pe care Cristian a vrut să ni-l arate astăzi este ceva atipic. Pe jumătate de față modelul va purta un machiaj fresh, de zi, purtabil, iar pe cealaltă jumătate un machiaj pe care îl vedem frecvent, dar despre care Cristian spune că este mai degrabă de seară, sau fashion. Cu alte cuvinte, nu îți vei pune niciodată trăsăturile în evidență purtând un astfel de machiaj.