Vedete

Cristiano Ronaldo i-a oferit un cadou de 125.000 de euro, de la Louis Vuitton, iubitei lui

maria.apostol
October 14, 2021 13:01 PM

Cristiano Ronaldo a stat departe de familie în ultimele două săptămâni, când a fost în cantonamentul naționalei Portugaliei.

Starul portughez a ținut, totuși, să se ”revanșeze” pentru zilele în care a stat departe de Georgina Rodriguez, căreia i-a trimis acasă un cadou care l-a costat 125.000 de euro.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu noul cadou. Este vorba despre un dulap de dimensiuni mari pentru bijuterii produse de celebra casă de modă Louis Vuitton.

La începutul acestui an, Georgina Rodriguez a oferit detalii despre relația ei cu celebrul fotbalist.

Cristiano nu gătește. După ce se antrenează toată dimineața, merită să găsească la masă o farfurie cu mâncare caldă, pregătită cu dragoste. Avem bucătar și uneori gătesc eu. Iar schimbarea unui bec în casa noastră e aproape imposibilă, pentru că avem plafoane înalte.

Mai bine să aibă grijă de el și să se dedice la ce e bun. Mă ocup eu de restul. Rezolv totul. Îmi place să am grijă de casă și de familia mea.

Am învățat multe de la el. Mă motivează, mă ajută. Ești reflecția a ceea ce vezi, iar eu îl văd pe el.

La început mi-era rușine să mă antrenez lângă el, la urma urmei este Cristiano Ronaldo. Am fost mereu o femeie care face sport, dar astăzi, datorită lui, mă simt chiar mai în formă”, declara Georgina Rodriguez, pentru Sportweek.