Vedete

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au despărțit? Detaliile care i-ar da de gol pe cei doi

Camelia
January 3, 2023 14:04 PM

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au despărțit? Presa străină a dezvăluit că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo nu ar mai forma un cuplu. Deși informația circulă deja în Spania, cei doi nu au anunțat nimic oficial. Din ce motiv ar fi rămas împreună superstarul portughez și partenera lui, de fapt.

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din întreaga lume, în vârstă de 37 de ani, părea că se bucură de o poveste de iubire ca-n filme alături de partenera lui. Cei doi au împreună o familie împlinită, însă iată că situația nu ar fi atât de roz precum pare.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au despărțit?

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se afișează destul de des împreună pe rețelele de socializare. Presa străină susține că aceștia ar fi rămas unul alături de celălalt numai pentru publicitate.

O altă informație oferită de presa din Spania este aceea că Georgina Rodriguez și celebrul fotbalist nu ar fi anunțat despărțiea din cauză că au stabilit contracte de publicitate în acest sens.

După cum bine știm cu toții, Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, i-a oferit lui Cristiano Ronaldo cadou un bolid de lux în valoare de peste 300.000 de euro. Fanii sunt de părere că în imaginile postate pe internet, cei doi nu aveau niciun fel de chimie.

„Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă, ca de exemplu în ultimul videoclip pe care l-au publicat. În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă”, a spus o jurnalistă din Spania.

Cei doi au împreună două fiice

Nu este pentru nimeni un secret faptul că sportivul se bucură de o familie mare și este un tătic model. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au împreună două fetițe, Alana Maria și Bella Esmeralda. Cei doi au trecut prin clipe grele în anul 2022, când unul dintre gemeni a murit la naștere.

Rămâne de văzut dacă zvonurile cu privire la separarea dintre Cristiano Ronaldo și partenera lui sunt sau nu adevărate. Fanii așteaptă un anunț oficial din partea celor doi.