News

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie! Ce frumos este inelul

iulia.statie
November 27, 2019 14:42 PM

Cristina Ich a adus în urmă cu o lună pe lume un băiețel, iar ieri a împlinit vârsta de 33 de ani. Iubitul ei i-a făcut o surpriză de proporții, oferindu-i inelul de logodnă.

Pe aceeasi temaChristina Ich l-a cucerit iremediabil pe Alex Pițurcă. Ce a declarat despre frumoasa șatenă

Bruneta a trecut prin foarte multe emoții, deoarece Alex Pițurcă a cerut-o în căsătorie.

Deși în weekend cei doi s-au certat și au fost la un pas de despărțire, Alex și Cristina și-au rezolvat problemele și acum se pregătesc pentru marele eveniment, conform Libertatea pentru Femei.

În urmă cu o lună, venea în familie Noah, un băiețel de nota 10. Alex Pițurcă a renunțat la burlăcie și dorește acum să își întemeieze o familie alături de frumoasa lui iubită.

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie! Ce frumos este inelul

Alex a cerut-o pe Cristina la un restaurant din București, unde ei ieșiseră alături de câțiva prieteni. În momentul în care bruneta a văzut inelul, și-a strâns iubitul în brațe, fiind năpădită de emoții. Apoi, aceasta a împărtășit cu fanii frumosul moment printr-un instastory, dar și videoclipuri și poze cu bijuteria.

„Adevărul este că singurul cadou care te alege este femeia. La mulţi ani! Te iubesc”, a scris Alex Pițurcă pe Instagram cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale.

Cristina a născut în urmă cu o lună la clinica Regina Maria, din București.

Reacția lui Alex Pițurcă atunci când a aflat despre sarcina iubitei sale a fost una foarte frumoasă, povestea mai târziu Ich.

„Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde.”, a zis Cristina.

„Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru.”, a adăugat Cristina Ich.

„Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, le-a spus Cristina celor de la Elle.

În iulie, Ich împărtășea cu fanii pe un site de socializare frumoasele vești despre sarcina ei.

„Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.”, a scris Ich.

„Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine.”, a adăugat frumoasa brunetă.