Living

Cristina ICH, outfit de senzație la Monaco Grand Prix! A întors privirile tuturor

alexandra dutu
July 12, 2018 15:34 PM

Să mergi la Monaco Grand Prix, să stai printre oameni care au marcat, mai mult sau mai puțin, lumea, să stai față în față cu unele dintre vedetele de la Hollywood, să fii martoră, direct din tribune, la unul dintre cele mai cunoscute circuite de Formula 1 din lume nu e puțin lucru. Iar pentru asta le sunt recunoscătoare celor de la IQOS.

Da, am mers la Monaco Grand Prix și am avut parte de cele enumerate mai sus și mai mult de atât. Am cunoscut și admirat oameni frumoși. Am invidiat și am învățat, am zâmbit și am râs cu gura până la urechi. Nu în ultimul rând, am simțit adrenalina mai mult ca niciodată și, recunosc, e un sentiment intens.

#challengeyourimagination este hashtag-ul celor trei zile de Monaco Grand Prix și pe bună dreptate. Monaco este un loc al simțurilor, al trăirilor, al experiențelor și al visurilor, al tehnologiilor și al descoperirilor, iar în preajma competiției, dar mai ales în timpul ei, se transformă și întrece orice imaginație.

În trei zile am făcut și am descoperit mai multe decât ați putea crede. Am înțeles că lucrurile care anunță că vor schimba lumea au nevoie de timp, muncă, energie și resurse. Acel laborator este, de fapt, dovada celor peste zece ani de studii concentrate într-un sigur dispozitiv care anunță un viitor fără fum.

O experiență de acest fel te poate schimba. Nu spun că a făcut-o neapărat, dar nici nu neg.

#challengeyourimagination