Fashion

Cristina Mihaela Dorobanțu, secrete între fete! De ce a concurat la ”Bravo, ai stil”

alexandra dutu
May 21, 2018 15:02 PM

Cristina Mihaela Dorobanțu a dezvăluit motivul real pentru care s-a înscris la ”Bravo, ai stil”.

Reporterul Verdict.ro e vigilent și nu ratează nicio ocazie pentru a le afla secretele cu stil ținute bine ascunse de vedetele autohtone. Cristina Mihaela Dorobanțu, fosta concurentă ”Bravo, ai stil”, nu a scăpat nici ea.

Luată la întrebări, tânăra a dezvăluit că s-a înscris în competiția de fashion pentru că-și dorea să se facă remarcată și să debuteze în televiziune. Și e tare fericită că i-a ieșit, deși nu are niciun studiu în domeniu, iar facultatea de Drept, pe care a urmat-o, nu i-ar fi oferit această ocazie.

”Dau sfaturi celor ce se regăsesc în stilul meu. Sunt fericită pentru asta și e ceea ce am visat. La ”Bravo, ai stil” am ajuns din dorința de a intra în televiziune. Am activat 5 luni în show și acum am ajuns să-mi îndeplinesc visul. Am terminat facultatea și masterul în Drept. Sunt într-o continuă dorință de a mă informa și adun informații, pe care apoi le împărtășesc cu ceilalți. Din emisiune, am învățat să că trebuie să fii tu mereu și să nu te lași purtat de mâinile celorlalți. Mi-aș dori ca restul invitaților să se regăsească în stilul meu. Port o pereche de jeanși cu imprimeu mai special, o cămașă marinărească și pantofii roșii. Niciodată nu gândesc o ținută fără să o pun pe mine. Da, țin cont și de tendințe, dar nu trebuie să luăm mot a mot tot ce spun ele. Nu aș purta niciodată sandalele cu talpă din gută”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu pentru Verdict.ro.

Fosta concurentă ”Bravo, ai stil” a dezvăluit ce trucuri de frumusețe folosește pentru a-și menține mereu look-ul fresh: ”Aplic măști pentru ten cu miere. Ghimbirul este foarte bun pentru ten. Am îndrăznit să-l aplic și mi-a plăcut. Îmi fac singură make-up-ul”.