News

Cristina Mihaela Dorobanțu, totul despre despărțirea de iubit

iulia.statie
October 20, 2020 18:40 PM

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut dezvăluiri inedite despre viața ei sentimentală, povestind care a fost motivul pentru care s-a despărțit de iubit.

Pe aceeasi temaCristina Mihaela Dorobanțu, secrete între fete! De ce a concurat la ”Bravo, ai stil”

Cristina Mihaela Dorobanțu a vorbit deschis despre despărțirea de iubit

Se pare că vedeta a decis să pună cariera pe primul plan, să își ia adio de la relația de 6 ani și să plece în Turcia. „Nu am regrete, pentru că ele există atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie între mine și persoana de lângă mine. Lucrurile între noi au mers bine până în momentul despărțirii, când am decis să ne spunem “rămas bun” cu maturitate. În momentul de față sunt mult mai liniștită, pentru că mă pot dedica total proiectului “Puterea dragostei.”, a declarat prezentatoarea în cadrul unui interviu cu publicația Click!.

„Învăț în continuare, sunt implicată sută la sută în acest show și, dacă va fi, în viitor, dacă o să am parte și de dragoste, înseamnă că sunt chiar foarte norocoasă. Trăiesc cu bucurie fiecare clipă și mă bucur enorm că am susținerea publicului și a colegilor mei, o echipă extraordinară.”, a continuat aceasta.

Apropiații se așteptau ca vedeta și partenerul său să ajungă în fața altarului, dar relația s-a destrămat înainte de moment. Totuși, Cristina Mihaela declară că este extrem de fericită și a rămas în relații bune cu fostul ei partener.

„Sufletește sunt bine! Nu, nu m-am împăcat cu fostul meu partener de viață. Noi am rămas în relații bune, decente, ca doi oameni civilizați, dar fiecare e pe drumul lui. Mă simt iubită în fiecare zi de persoanele care mă înconjoară pentru că și eu, la rândul meu, ofer foarte multă iubire.”, a dezvăluit aceasta pentru publicația menționată mai sus.

Cum s-au cunoscut Cristina Mihaela Dorobanțu și fostul iubit

Cristina Mihaela și fostul ei logodnic s-au cunoscut la mare, iar toată lumea credea că vor duce relația la nivelul următor.

„El mă ştia de ceva vreme atunci şi a considerat că este momentul ideal pentru a intra în vorbă cu mine. M-a invitat la masă, la restaurantul Scoica, iar în acea seară am vorbit mult, am descoperit că avem atât de multe lucruri în comun, şi a fost nevoie doar de o clipă pentru ca flacăra iubirii să izbucnească. A fost dragoste la prima vedere.”, a spus aceasta în urmă cu ceva vreme, potrivit Viva!