Vedete

Cristina Șișcanu a fost criticată pe internet, după ce a postat imagini cu ea în timp ce alăpta în public

andreea.voicu
June 17, 2021 12:05 PM

Cristina Șișcanu, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu, a postat o serie de imagini pe rețelele de socializare în care apare în timp ce își alăptează în public bebelușul. De asemenea, vedeta a și transmis un mesaj prin care explică cât de important este laptele matern pentru copil.

Pentru mult timp, Cristina Șișcanu a fost criticată aspru de multe persoane, din simplul fapt că a ales să își alăpteze la sân bebelușul în public. Mai multe persoane i-au spus faptul că acest lucru ar trebui făcut în intimitate, nu în văzul tuturor și, de asemenea, ar fi mult prea ”dezgolită” în cazul în care alăptează în public.

Totuși, Cristina Șișcanu a explicat care este importanța alăptării: „Laptele matern este cea mai bună hrană pentru bebeluș. Alăptarea exclusivă până la 6 luni, iar apoi, în paralel cu diversificarea, până la vârsta de 2 ani ai copilului, o consider esențială în dezvoltarea psihică, emoțională și fizică a copilului. Alăptarea creează o legătură sublimă între mamă și copil și lasă să iasă la iveală în modul cel mai firesc cu putință faptul că noi, oamenii, avem nevoie unii de ceilalți și existăm unii pentru ceilalți”.

„Laptele de vacă are un conținut prea mare de proteine și sodiu, suprasolicitând rinichii imaturi ai bebelușului și sistemul lui digestiv și este, în același timp, sărac în minerale și vitamine esențiale pentru bebeluș. În plus, excesul de acizi grași saturați din laptele de vacă, bivoliță, măgăriță sau capră poate determina pe termen lung apariția bolilor de inimă, a diabetului și obezității”, mai spunea ea, arată Viva.

Cristina Șișcanu, criticată pe internet, după ce a postat fotografiile respective

Cristina Șișcanu a fost criticată pe rețelele de socializare, după ce a postat o serie de imagini în care apare în timp ce își alăptează bebelușul în public. Internauții s-au împărțit în două „tabere”: pro și contra! Ce mesaje a primit partenera de viață a lui Mădălin Ionescu?

”Și eu sunt mamă și mi-am alăptat băiatul în public, dar mereu m-am acoperit cu un șal, fiecare face cum crede, dar mie una nu mi-ar plăcea să stea lumea cu ochii la sânii mei dezgoliți.?❤️”, ”Susțin alăptatul în public , dar totuși nu așa dezgolit”, ”Deci zero pudoare și respect față de alții”, ”Totul ține de bunul simț! Dar tu domniță nu știu ce vrei să promovezi ?Înțelegem și noi aceste lucruri esențiale ale vieții”, ”Nu-i cere omului ceea ce nu poate să îți dea. Asta nu e educație, nu ști cum să mai ieși în evidență. Din păcate nu poți să fii o persoană publică pe spatele unui nou născut. Doamne Ferește câtă nerușinare”, sunt doar o parte din mesajele pe care le-a primit.

sursă foto: arhivă VERDICT, social media Cristina Șișcanu