Fashion

Cristina Șișcanu, fustă mini în biserică la botezul fiicei Adelinei Pestrițu

Verdict.ro
November 12, 2018 11:53 AM

Cristina Șișcanu a purtat o ținută extrem de sexy în biserică la botezul fiicei Adelinei Pestrițu, Zenaida Maria. Seara, însă, vedeta a optat pentru o rochie mult mai elegantă. Petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux din Capitală.

Cristina Șișcanu, fustă mini în biserică la botezul fiicei Adelinei Pestrițu

La biserica la care a avut loc botezul, Cristina Șișcanu a purtat o rochie scurtă într-o nuanță argintie. La petrecerea de sâmbătă seară, pe data de 10 noiembrie, jurnalista și-a schimbat rochia și s-a afișat într-o rochie strălucitoare, de culoare roșie.

Soția lui Mădălin Ionescu a ales o rochie elegantă, lungă, care i-a venit foarte bine.

De altfel, ținuta purtată de Cristina Șișcanu a fost apreciată și de prietenii ei virtuali.

„În sfârșit, Cristina, ai o ținută decentă! Îmi place!”, „Mai frumoasă rochia ta, Cristina”, „Wow, superbi!”, „Elegantă!”, i-au transmis aceștia Cristinei Șișcanu.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii, Ștefania și Filip.