News

Cristina Spătar a exagerat cu operaţiile estetice! Cum arăta înainte de intervenţiile chirurgicale

andreea voicu
March 17, 2019 10:27 AM

Cu bani, un estetician bun şi un stilist priceput, orice femeie cu complexe se poate transforma într-o divă de Hollywood. Dacă aruncăm un ochi în trecut, observăm că şi vedetele noastre au apelat la această reţetă: s-au ‘tunat’ de nici ele nu se mai recunosc în oglindă.

De-a lungul anilor, Cristina Spătar şi-a făcut mai multe operaţii estetice. Vedeta este de aproape 20 de ani pe scenă, însă acum e cu totul altă persoană.

Cristina Spătar a exagerat cu operaţiile estetice! Cum arăta înainte de intervenţiile chirurgicale

Deşi se poate lăuda cu un trup de invidiat la cei 45 de ani ai săi, aceasta a cam exagerat cu operaţiile estetice în ultima perioadă.

Conform Viva!, Cristina Spătar a investit în jur de 40.000 de euro pentru cele 10 operaţii estetice pe care şi le-a făcut. În 2006, vedeta s-a operat la nas în Italia, din cauza unei deviaţii de sept.

În urmă cu aproape 12 ani, cântăreaţa a avut nevoie şi de un lifting facial, pentru înlăturarea ridurilor specifice vârstei şi şi-a ridicat tot la un estetician şi sprâncenele.

Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar dacă te atinge cineva. De câte ori îmi vedeam filmările, aveam impresia că am nasul într-o parte. Am scăpat de o obsesie”, mărturisea aceasta la vremea respectivă.

Mai mult de atât, Cristina Spătar a bifat şi o liposucţie, şi-a ridicat posteriorul şi şi-a mărit de 3 ori sânii. Medicul estetician, Chawi Youssef, declara în presă că vedeta are mai multe operaţii decât declară: „Cristina Spătar şi-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, are rinoplastie, liposucţie abdominală şi implanturi mamare”. 

Pe lângă intervenţiile chirurgicale, Cristina Spătar investeşte şi în tratamente de înfrumuseţare.

 

View this post on Instagram

 

buna seara !? totul ok ??

A post shared by CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar) on