Living

Cristina Spătar se simte grasă: „Acum sunt în perioada mea grasă, foarte grasă”

nicoleta.ispasescu
July 25, 2018 12:10 PM

Cristina Spătar a fost întotdeauna atentă la look-ul și silueta ei, iar acum se pare că a cam exagerat cu mâncarea nesănătoasă și fast-food-ul și se simte grasă.

„Ce mănânc? Mănânc o dată pe zi, ce apuc, dacă mă crezi. Sunt zile când mâncam la Mc Donalds, la Fast Food, și sunt zile când mâncăm foarte corect, foarte ca la carte, pentru că uneori cântarul ne anunță, ne spune vezi că ai mâncat prea mult, vezi că te-ai mai îngrășat. M-am îngrășat vreo două-trei kilograme. Acum sunt în perioada mea grasă, foarte grasă”.

Cu toate acestea, Cristina nu se ferește să poarte rochii scurte și decolteuri generoase. Artista nu este deloc echilibrată în ceea ce privește outfiturile: poartă ori foarte scurt, ori foarte lung, nu există cale de mijloc.

„Port o creație a mea, „Regina”, by Cristina Spătar. Mie mi-a plăcut și am zis de ce nu. În general vara port foarte scurt, am zis hai să mai schimbăm puțin. Ori foarte lung, ori foarte scurt port, dar cum eu pe scenă sunt numai în rochițe foarte scurte, am zis hai să fiu mai serioasă azi la eveniment”.

După ce s-a zvonit în repetate rânduri că vedeta a fost nevoită să își vândă bijuteriile pentru a-și deschide un business, Cristina Spătar a declarat că nu îi place să poarte bijuterii și că un inel cu diamant este mai mult decât suficient.

Pentru Cristina a fi frumoasă nu înseamnă a avea cât mai multe haine scumpe și bijuterii.

„Cred că frumusețea constă în cu totul și cu totul alte lucruri. Uite, mai degrabă m-aș duce să-mi fac o intervenție, să nu mai am un rid, să îmi pun un botox pe frunte”, a mai explicat artista.