News

Cristina Ștefania nu mai poartă inelul de logodnă! Ce a dezvăluit Speak, iubitul ei

iulia.statie
January 15, 2021 13:40 PM

Fanii au observat că Ștefania, iubita lui Speak, nu mai poartă inelul de logodnă, așa că au vrut să afle ce s-a întâmplat între cei doi.

Pe aceeasi temaGina Pistol va avea parte de un coprezentator în sezonul 9 ‚Chefi la cuțite’

De ce nu mai poartă inelul de logodnă Cristina Ștefania

Artistul le-a dezvăluit fanilor care este motivul pentru care bijuteria nu mai apare așa de des pe degetul logodnicei sale, explicând că inelul este mult prea prețios, așa că va fi afișat doar la evenimentele importante pentru a nu se pierde pietrele.

”V-ați tripat pe inelul ăla… Nu-l mai poartă pentru că acel inel are multe pietre, care, dacă nu ești atent le poți pierde. Sunt undeva la 72 de pietre! A pierdut vreo 3, le-a schimbat și a decis să-l poarte doar la evenimente importante ca să se păstreze cât mai mult timp, intact, cu toate pietrele. Nu vă mai luați luați după tot ce se scrie, înainte să cercetați. Dacă vreodată avem ceva de zis, o vom face noi, personal.”, a zis Speak pe Instagram.

Când s-au logodit Speak și Ștefania

Speak și Cristina Ștefania formează un cuplu extrem de apreciat, iar aceștia s-au logodit la Asia Express, artistul cerându-și iubita în căsătorie cu o superbă bijuterie. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar partenera lui s-a bucurat nespus, fiind vizibil surprinsă. „Eu m-am gândit la ideea asta chiar când am semnat contractul. Eu voiam să dau inelul când vom ieși din show, doar că nu se lipea momentul. Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi.”, a povestit el la XNS.

„Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult”, a dezvăluit Speak.